Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne Vergi Dairesi Başkanı Aslan ilçemizi Ziyaret Etti

Edirne Vergi Dairesi Başkanı Selahattin Başkal'ın Ankara'ya atanmasının ardından Erzurum Vergi Dairesi Başkanlığı görevinde bulunan ve Vergi Dairesi Başkanı olarak Edirne'ye atanan Ergün Aslan 15 Ekim 2020 Perşembe günü (dün) ilçemizi ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2020 11:18
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2020 11:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Edirne Vergi Dairesi Başkanı Aslan ilçemizi Ziyaret Etti

Sertkan YILMAZ

    Edirne Vergi Dairesi Başkanı Ergün Aslan 15 Ekim 2020 Perşembe günü (dün) ilçemizi ziyaret etti.
    Edirne Vergi Dairesi Başkanı Selahattin Başkal'ın Ankara'ya atanmasının ardından Erzurum Vergi Dairesi Başkanlığı görevinde bulunan Vergi Dairesi Başkanı olarak Edirne'ye atanan Ergün Aslan 15 Ekim 2020 Perşembe günü (dün) ilçemizi ziyaret etti.
    Edirne Vergi Dairesi Başkanı Ergün Aslan’a ziyaretinde Edirne Vergi Dairesi Grup Müdürü Hasan Ahmet Erdal ve ilçemiz Vergi Dairesi Müdürü Bahri Ceylan eşlik etti.
    ilçemiz Vergi Dairesi Müdürlüğünü, ilçemiz esnaflarını ziyaret eden Aslan ziyaretleri kapsamında gazetemizi de ziyaret ederek Gazetemiz Sorumlu Yazı işleri Müdürü Nilay Yılmaz ile görüştü.
    Gazetemiz Sorumlu Yazı işleri Müdürü Nilay Yılmaz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek  tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Korona Virüs salgını ile mücadele ettiğimiz bu günlerde esnafı yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.