Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Balkan Başkan Yıldırım'ı Ziyaret Etti

ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, beraberindeki heyet ile birlikte 15 Ekim 2020 Perşembe günü (dün) Ümraniye Belediye Başkanı ismet Yıldırım'ı makamında ziyaret etti. Ümraniye Millet Parkı’nda incelemelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2020 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2020 11:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Başkan Balkan Başkan Yıldırım'ı Ziyaret Etti

Nilay YILMAZ

    ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan 15 Ekim 2020 Perşembe günü (dün) Ümraniye Belediye Başkanı ismet Yıldırım'ı makamında ziyaret etti.
    ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, AK Parti Havsa ilçe Başkanı Haluk Savaştürk, Belediye Meclis Üyesi ilhami Diner, AK Parti Havsa ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Tuna, Onur Yoruç, Selman Astürk ve Emre Durkaya  ile birlikte Ümraniye Belediye Başkanı ismet Yıldırım'ı ziyaret etti.
    ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan; “Ümraniye Belediye Başkanımız ismet Yıldırım'ı ziyaret ettik. Başkanımız ile ilçemizdeki çalışmalarımızı, projelerimizi konuştuk ve desteklerini talep ettik. Kendisini de ilçemize davet ettik.
    Başkanımıza Kadın Kooperatifimiz'in ürettiği ürünlerimizden hediye ettik. Kendisi de Ümraniye Belediyesi'nin kendi el üretimi olan plaketlerden bizlere takdim etti. 
Başkanımıza bizlere ilgisinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.
    ilçemize yapılması planlanan Havsa Millet Bahçesi'nin proje çizimleri öncesi Ümraniye Millet Bahçesi'ni yerinde gezerek incelemelerde bulunan Başkan Balkan; “ilçemize yaptıracağımız Havsa Millet Bahçesi'nin proje aşaması ihale edilmiş olup, proje çizimleri öncesi Ümraniye Belediyesince geçtiğimiz yıl yapılmış olan ve Ülke'mizin en büyük millet bahçelerinden olan Ümraniye Millet Bahçesi'ni yerinde gezerek incelemelerde bulunduk. 
    Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Şenocak ve Ümraniye Park ve Bahçeler Müdürü Ertuğrul Şahin, Millet Bahçesi'nin yapım aşamalarını ve sürecini bizlerle paylaştı. 
    Yaklaşık 330 dönüm alana kurulu, Ülkemiz'in en güzel bahçelerinden birini detaylıca inceleme fırsatımız oldu.
    ilçemiz içinde en uygun projenin çizilebilmesi ve yapılması için bizlere ışık tutan çok verimli bir ziyaret gerçekleştirdik.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.