Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çocuk Oyun Grupları ve Fitness Aletleri Yenileniyor

ilçemiz Belediyesi, ilçe genelindeki parklarda eskiyen ve kırılan çocuk oyun grupları ve fitness aletlerini yeniliyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2020 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2020 11:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Çocuk Oyun Grupları ve Fitness Aletleri Yenileniyor

Nilay YILMAZ

    ilçemiz genelinde çalışmalarına devam eden Havsa Belediyesi, parklarda eskiyen ve kırılan çocuk oyun grupları ile fitness aletlerini yenileriyle değiştiriyor.
    Konu ile ilgili olarak ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan gazetemize yaptığı açıklamada; “Pandemi döneminde evlere hapsolan çocuklarımızın biraz olsun enerjilerini atarak mutlu olmalarını sağlamak için parklarımızı ve yine sağlıklı kalmak için de spor alanlarımızın vazgeçilmezi kondisyon aletlerimizi yeniliyoruz.
    Birçoğu zaman nedeni ile yıpranmış ve bir kısmı da kullanılamaz hale gelen çocuk oyun gruplarımızı ve ilçemizde bulunan kondisyon aletlerimizi bugün itibari ile yenilemeye başladık. Edirne Valiliğimiz'in köylerde ve kurumlarda başlattığı çocuk oyun grubu kurma çalışmaları ile paralel olarak biz de yine Valiliğimiz'in ve kardeş belediyemiz Gaziosmanpaşa Belediye'sinin de desteği ile parklarımızdaki kullanımı uygun olmayan sağlıksız oyun gruplarımızı ve kondisyon aletlerimizi yeniliyor, ihtiyaç olan bölgelerimize de yenilerini kazandırıyoruz. 
    Çocuklarımızın yüzünü bir nebze güldürebilmek, ailelerimizin de sağlıklı kalmalarını sağlamak için attığımız adıma hiç tereddütsüz destekte bulunan Edirne Valimiz Sayın Ekrem Canalp ve Kardeş Belediyemiz Gaziosmanpaşa Belediye Başkanımız Sayın Hasan Tahsin Usta'ya ilçemiz adına teşekkür ediyoruz.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.