Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemizin Projelerdeki Başarı istikrarı Sürüyor

Havsa ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünün artık klasikleşen Erasmus+ projelerindeki başarılarına bir yenisi daha eklendi.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2020 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2020 11:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemizin Projelerdeki Başarı istikrarı Sürüyor

Sertkan YILMAZ

    20 öğrencimiz, Avrupa'nın iki ülkesinde ( italya ve Çekya )işe yerleştirme ve staj eğitimi alarak bilgi ve tecrübelerini geliştirmek amacıyla 3 hafta boyunca koordinatör öğretmenleri denetiminde staj yapacaklar.
    Bütçesi 57.056,00 Euro olan projemizin hibe sözleşmesi, ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Özkan Fidan tarafından imzalandı.
    Konu ile ilgili olarak ilçemiz Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan yaptığı açıklamasında; “2020 teklif çağrısı kapsamında hazırladığımız "Rüzgar Hepimizi istihdam Eder" başlıklı, Şehit Öğretmen Mehmet Birol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Edirne Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Süloğlu Ali Ayağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Uzunköprü Mimar Muslihiddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin de ortak olduğu projemizde, Elektrik-Elektronik Teknolojisi ve Makine Teknolojisi alanlarında okuyan toplam 20 öğrencimiz, Avrupa'nın iki ülkesinde ( italya ve Çekya )işe yerleştirme ve staj eğitimi alarak bilgi ve tecrübelerini geliştirmek amacıyla 3 hafta boyunca koordinatör öğretmenleri denetiminde staj yapacaklardır. Tüm öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyor başarılarının devamını diliyorum.” dedi. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.