Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yüz Yüze Eğitime Geçişte ikinci Aşama Başladı

Okullarda yüz yüze eğitimin ikinci aşaması başladı. Okul öncesi, ilkokul 1, 2, 3 ve 4. sınıflar ile ortaokul 8 ve lise 12. sınıflarda yüz yüze eğitim 12 Ekim 2020 Pazartesi günü (dün) başladı.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2020 11:29
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2020 11:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Yüz Yüze Eğitime Geçişte ikinci Aşama Başladı

Nilay YILMAZ

    Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Korona virüs salgını nedeniyle öğrencilerin okullarından ayrı kaldığı süreç 12 Ekim 2020 Pazartesi günü (dün) sona erdi. Uzun zamandır sessiz kalan okullar sınıflar öğrencilerine ve öğretmenlerine yeniden kavuştu. 
    Okul öncesi, ilkokul 1, 2, 3 ve 4. sınıflarla ortaokul 8 ve lise 12. sınıflarda yüz yüze eğitim başladı. 
    ilçemiz Millî Eğitim Müdürü Özkan Fidan 12 Ekim 2020 Pazartesi günü (dün) tüm tedbirlerin alınarak başladığı yüz yüze eğitimin ilk gününde okullarımızı ziyaret ederek istiklal Marşı törenine katıldı.
    Yüz yüze eğitim öncesinde, Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kontrol Kılavuzu kapsamında alınan tedbirleri yerinde görmek için okullarımızı ziyaret eden ilçemiz Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan ve Milli Eğitim Şube Müdürü Muhammed Türkmen 12 Ekim 2020 Pazartesi günü (dün) tüm tedbirlerin alınarak başladığı yüz yüze eğitimin ilk gününde okullarımızı ziyaret ederek istiklal Marşı törenine katıldı.
    ilçemiz Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan; "ilçemiz okullarında, Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kılavuzu çerçevesinde tüm önlemlerimizi alarak okul öncesi eğitim kurumlarında, ilkokullar 1, 2, 3, 4. sınıflarda, ortaokul 8. ve lise 12. sınıflarda eğitim öğretime 12 Ekim 2020 Pazartesi günü başladık.
    Geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımızın eğitimlerini en sağlıklı ortamlarda alabilmelerini sağlamak için hep birlikte gönül birliği ile çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz.
    Yüz yüze eğitim öncesi tüm okullarımızda Edirne il Özel idaresi ekipleri tarafından dezenfekte çalışmaları gerçekleştirdik.
    Valimiz Sayın Ekrem Canalp'e, Edirne il Özel idaresi'ne, Edirne il Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Havsa Eğitim Ailesi olarak teşekkürlerimizi sunarız. Tüm öğrencilerimize sağlıklı ve başarılı bir eğitim yılı geçirmelerini diliyorum.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.