Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

iyi Parti 2'nci Olağan Kurultayı 20 Eylül'de

iyi Parti 2'nci Olağan Kurultayı 20 Eylül 2020 Pazar günü Korona Virüs salgını kapsamında Ankara Altınpark’ta sadece delegelerin katılımı ile yapılacak. Açık alanda yapılacak olan Kurultay’da maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulması sağlanacak. ‘Millet Bizi Çağırıyor’ sloganı ile yapılacak olan Kurultay’a Havsa Delegesi olarak ilçe Başkanı Hasan Aktaş’da katılacak.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2020 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2020 15:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
iyi Parti 2'nci Olağan Kurultayı 20 Eylül'de

Sertkan YILMAZ

    iyi Parti'de il ve ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından 20 Eylül 2020 Pazar günü iyi Parti 2'nci Olağan Kurultayı 'Millet bizi çağırıyor' sloganıyla yapılacak. Covid-19 önlemleri kapsamında Ankara Altınpark'ta açık alanda ve seyircisiz yapılacak kurultay'a  misafir, diğer siyasi partilerin temsilcileri, yabancı misyon ve protokol davet edilmeyecek, sadece delegeler katılabilecek. Kurultay sırasında tüm maske, sosyal mesafe ve hijyen kuralları uygulanacak ve denetlenecek. 
    iyi Parti Havsa ilçe Başkanı Hasan Aktaş 20 Eylül'de yapılacak olan 2'nci Olağan Kurultay ile gazetemize yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi;
    “Partimizin 1 Şubat'ta başlatmış olduğu ancak tüm dünyayı ve ülkemizi de etkisi altına alan Koronavirüs salgını nedeni ile 16 Mart tarihi itibarı ile il ve ilçe kongrelerimize ara vermiştik. Normalleşme süreci ile birlikte 21 Haziran itibarı ile ertelenen kongrelerimiz tamamladık. 'Millet bizi çağırıyor' sloganı ve büyük bir coşku ile bu Pazar günü 2'nci Olağan Kurultayımızı gerçekleştireceğiz. 
    Ankara Altınpark'ta yapılacak olan 2. Olağan Kurultayımız için tüm Türkiye'yi gelinlik kız gibi süsleyeceğiz.
    Kurultay delegesi olarak bizlerde Ankara Altınpark'ta olacağız. Havsa kurultaya hazır. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'i yeniden Genel Başkanımız seçeceğiz.
Sözümüz söz. iyi Parti'yi iktidar,
    Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'i Cumhurbaşkanı yapacağız.
'Millet bizi çağırıyor'.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.