Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemizde ilköğretim Haftası Kutlandı

ilçemizde 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı ilköğretim Haftası kutlama programı Hükümet konağı önündeki Atatürk büstüne çelenk sunma ile gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2020 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2020 15:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemizde ilköğretim Haftası Kutlandı

Sertkan YILMAZ

    ilçemizde 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı ilköğretim Haftası kutlama programı gerçekleştirildi.
    Hükümet konağı önündeki Atatürk büstüne ilçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan ve Şube Müdürlerinin katılımıyla çelenk sunulması ile başlayan programda saygı duruşunun ardından istiklal Marşı okundu.
    Yeni tip korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında kısa tutulan programda, maske, mesafe kurallarına uyulduğu gözlendi.
    ilçemiz Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı'na uzaktan eğitim ve 1. Sınıflarımız ile okul öncesi öğrencilerimizin yüz yüze eğitimi ile başlıyoruz.
    Öğrencilerimiz 2020/2021 eğitim öğretim yılına EBA üzerinden canlı derslere katılarak ve TRT EBA kanalları üzerinden derslerini takip ederek başlamıştır.
    Elbette öğretmenler olarak yüz yüze eğitimin heyecanı ve sıcaklığına büyük bir özlem duyuyor, 21 Eylül'de aşamalı ve kontrollü bir şekilde okullarımızda tekrar ağırlamaya başlayacağımız öğrencilerimize kavuşmanın heyecanını yaşıyoruz.
    Eğitim-Öğretim yılına büyük bir heyecanla başlayan sadece çocuklarımız değil; velilerimiz, öğretmenlerimiz, yöneticilerimiz, tüm eğitim çalışanlarımızdır. Bu süreçte çocuklarımızın okul özlemine ve coşkusuna hep birlikte ortak olacağız.
    Okul yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz ile hep birlikte maske, mesafe ve temizlik kurallarına azami özen göstereceğimiz güzel bir eğitim öğretim yılı yaşamak temennisiyle yeni eğitim yılının ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyor, hep birlikte sınıfları dolduracağımız günlerde buluşmayı diliyorum.” dedi.
 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.