Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Balkan, “Yatırımın Bir An Önce Başlaması için Sabırsızlıkla Bekliyoruz”

ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan’ın daveti üzerine AK Parti ilçe Başkanı Haluk Savaştürk, CHP ilçe Başkanı Hüseyin Özden, iYi Parti ilçe Başkanı Hasan Aktaş, Esnaf Odası Başkanı Yıldırım Sain, Şoförler Odası Başkanı Mehmet Cam, Edirne Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Özalp ve Gazetemiz Sorumlu Yazı işleri Müdürü Nilay Yılmaz Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’nı ziyaret ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2020 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2020 12:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Başkan Balkan, “Yatırımın Bir An Önce  Başlaması için Sabırsızlıkla Bekliyoruz”

Sertkan YILMAZ

    ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, 11 Eylül 2020 Cuma günü Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nı (ETSO) ziyaret etti.
    Havsa Belediye Baskanı Aydın Balkan'ın geçtiğimiz Cuma günü ETSO'ya gerçekleştirdiği ziyarete, AK Parti ilçe Başkanı Haluk Savaşturk, CHP ilçe Başkanı Hüseyin Özden, iYi Parti ilçe Başkanı Hasan Aktaş, Esnaf Odası Başkanı Yıldırım Sain, Şoförler Odası Başkanı Mehmet Cam, Edirne Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Özalp ve Gazetimiz Sorumlu Yazı işleri Müdürü Nilay Yılmaz eşlik etti.
    ilçemize yapılması planlanan iç gümrük konusunun gündemi oluşturduğu toplantıda Balkan, ETSO Başkanı Recep Zıpkınkurt ve ETSO Meclis Başkanı Emre Alp'le ETSO toplantı salonunda görüştü.
    Ziyarete ilişkin gazetemize açıklama yapan Balkan; "Bildiğiniz gibi göreve geldiğimizden sonra gelişen ilçemizde bir "iç Gümrük" meselesi var. Bununla ilgili ETSO Yönetim Kurulu Başkanı'mız Sayın Recep Zıpkınkurt ve Meclis Başkanı Sayın Mustafa Emre Alp ile bir araya gelerek süreci değerlendirdik.
    ETSO ile sürecin başından beri birlikte hareket ediyor, Edirne ve ülkemiz ticaretinin menfaatine bir sonuç hedefliyoruz. ETSO Başkanı'mızın da toplantıda değindiği üzere yapılan değerlendirmelerde Ticaret Odamızda Kapıkule dışında Edirne'mize ve bölgemize bir iç gümrük yapılacaksa, bunun için en uygun yer Havsa'dır. Bu konudaki görüşlerini geçtiğimiz yıl ETSO yazılı olarak Bakanlığa da sunmuştur. Bizler de hem Valiliğimiz hem Vekilimiz hem il Başkanlığımız hem diğer tüm paydaşlar ile Edirne'ye katma değer sağlayacak bu kıymetli yatırımın bir an önce ilk kazma vurularak başlaması için sabırsızlıkla bekliyoruz." dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.