Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP'nin Kuruluşunun 97. Yılı ilçemizde Törenle Kutlandı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 97. kuruluş yıldönümü, sosyal mesafe kuralına uyularak, 09 Eylül 2020 Çarşamba günü ilçemizde gerçekleştirilen törenle kutlandı.

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2020 12:47
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2020 12:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
CHP'nin Kuruluşunun 97. Yılı ilçemizde Törenle Kutlandı

Nilay YILMAZ

    Cumhuriyet Halk Partisi'nin 97. Kuruluş Yıldönümü, sosyal mesafe kuralına uyularak, ilçemizde gerçekleştirilen bir törenle kutlandı.
    Cumhuriyet Halk Partisi Havsa ilçe Örgütü, partisinin kuruluşunun 97. Yıldönümünü Atatürk Anıtı önünde törenle kutladı.
    ilçemizde kutlama töreni Atatürk Anıtı önünde CHP Havsa ilçe Başkanı Hüseyin Özden ve partililerin katılımıyla gerçekleşti. Cumhuriyet Halk Partisi Havsa ilçe Başkanı Hüseyin Özden yaptığı konuşmasında;
    “Değerli Cumhuriyet Halk Partililer;
Partimizin 97'nci Kuruluş Yıldönümü çelenk sunma programına hoş geldiniz.
    Cumhuriyetin, devrimlerin, demokrasinin, laikliğin ve sosyal hukuk devletinin kurucusu olan Cumhuriyet Halk Partimizin 97.  yaşını kutlamanın gururunu yaşıyoruz.
    Partimizin kuruluşunun 97. ve izmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun ise 98. yılının kutluyoruz. izmir, direniştir. ilk kurşundur. Hasan Tahsin'dir. 9 Eylül izmir'in kurtuluşunun 98. ve Partimizin kuruluşunun 97. Yıldönümü kutlu olsun.
    Cumhuriyet Halk Partisi; 9 Eylül 1923'te Halk Fırkası adıyla kurulan, ulusumuzun birliğine ve bütünlüğüne, vatanımızın bağımsızlığı ile “Hakimiyet Kayıtsız Şartsız Milletindir” ilkesine kararlılıkla bağlı olanların partisidir. Türkiye'nin en köklü ve ulu çınarıdır.
    Ulu Önderimiz ve ilk genel başkanımız Mustafa Kemal'in “Benim iki büyük eserim vardır. Biri Cumhuriyet, diğeri Cumhuriyet Halk Partisidir” sözleri 97 yıldır bizim için çalışma kaynağıdır.
    Cumhuriyetimizin 2. Yüzyılının kıyısına ulaştığımız bu dönemde ülkemize ve halkımıza karşı sorumluluğumuz her zamankinden daha fazladır.
    Saygı değer Cumhuriyet Halk Partililer, kimseyi ötekileştirmeden , tüm yurttaşları kucaklayan, demokrasi ve adalet mücadelemizden vazgeçmeksizin tek adam yönetimine karşı Cumhuriyeti tekrar parlementer demokrasi ile taçlandırmak için yılmadan mücadele edeceğiz.
    Ne aldatanlardanız, nede aldananlardan; bizler Cumhuriyetin yılmaz bekçileriyiz.
    Bu düşüncelerle, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, kahraman silah arkadaşları, şehit ve gazilerimizi ve hayatının kaybetmiş tüm CHP'lileri minnet ve rahmetle anıyorum. Ruhları şad olsun.
    Kurtuluşun ve kuruluşun mimarı Cumhuriyet Halk Partimiz ve gönüldaşlarının 97'nci Kuruluş Yıldönümü kutlu olsun.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.