Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemizde EBA Destek Sınıfları, Öğrencilere Destek Oldu

Ülkemiz genelinde olduğu gibi ilçemizde de kurulan EBA destek noktaları sayesinde imkanı bulunmayan öğrenciler uzaktan eğitim desteği almaya başladı.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2020 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2020 15:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemizde EBA Destek Sınıfları, Öğrencilere Destek Oldu

Sertkan YILMAZ

    2020-2021 Eğitim Öğretim yılının uzaktan eğitim ile açılmasıyla birlikte ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de öğrencilerimiz için EBA Destek sınıfları açıldı. Evinde bilgisayar ve internet erişimi bulunmayan öğrencilerin EBA'ya erişimini sağlamak için ilçemizde EBA destek sınıfları açıldı.
    ilçemiz Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan ve Şube Müdürü Muhammed Türkmen geçtiğimiz günlerde ilçemiz okullarında bulunan EBA destek sınıflarını ziyarette bulundu.
    Geçtiğimiz günlerde EBA destek sınıflarını ziyaret eden ilçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan öğrencilerin gruplar halinde korona virüs (Covid-19) tedbirlerine uyarak okula alındığını söyledi. 
    Özkan, “Evinde bilgisayarı, internet bağlantıları olmayan yavrularımıza erişmek, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak ve eğitim çeşitliliğini arttırmak amacıyla okul idaremiz tarafından öğrencilerimiz tespit ediliyor ve okullarda oluşturduğumuz bu mekanlarda uzaktan eğitim ve EBA'dan istifade etme şansları buluyorlar. “dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.