Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Belediyeden Kiracılarına Müjde

Belediyenin kiracısı olan esnaflara bu sene kira artışı yapılmayacak. Her yıl Ağustos ayında Belediye dükkan kiracılarına yapılan kira zammı bu yıl Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan'ın kararı ile yapılmayacak.

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2020 14:09
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2020 14:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Belediyeden Kiracılarına Müjde

Nilay YILMAZ

    Tüm dünyada ve ülkemizde etkili bir şekilde tehdit oluşturan korana virüs salgınına karşı belediyenin esnafa desteği devam ediyor.
    Korana virüs salgınıyla mücadele kapsamında Belediye dükkanları kiracılarının nisan ayı kiralarından feragat edip diğer ayları erteleyen ve dükkanlarını salgın dolayısıyla kapatan özel mülklerde kiracı olan esnafımızın da nisan ayı kiralarının 500 liraya kadar olan kısmını üstlenerek ödeyen ilçemiz Belediyesi ekonomik olarak zorluk çektiğimiz şu günlerde ilçemiz belediyesi dükkan kiracılarına bu yıl Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan'ın talebi ve Belediye Encümeninin kararı ile zam yapmayacak.
    ilçemiz Belediye Başkanı Balkan yaptığı açıklamada; “Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan corona virüsü ile mücadele kapsamında her yıl Ağustos ayında Belediye dükkan kiracılarına yapılan kira zammı bu yıl yapılmayacak.
    Esnafımızın yanındayız, bu süreci birlikte aşacağız. Belediyemizin kiracısı olan esnaflarımızdan Korona virüs ile mücadele kapsamında bu yıl kiralarına zam talep etmeyeceğiz. Birlikte mücadele edecek, birlikte kazanacağız”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.