Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Av. Aydın Balkan Doğalgaz Sözünü Tuttu

ilçemizde Doğalgaz şebeke çalışmaları yeniden başladı. Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan’ın gazetemize geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu açıklamada belirttiği gibi ilçemizde doğalgaz çalışmaları yeniden kaldığı yerden başladı.

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2020 15:55
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2020 15:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Başkan Av. Aydın Balkan Doğalgaz Sözünü Tuttu

Nilay YILMAZ

    ilçemiz Yenimahalle mahallesinde başlayan ve bir süredir ara verilen doğal gaz hattı döşeme ve abone bağlama çalışmaları kaldığı yerden yeniden başladı.
    17 Temmuz 2020 tarihli gazetemizde ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan “ilçemizdeki doğalgaz şebeke çalışmaları yaklaşık 10 gün içerisinde kaldığı yerden tekrar başlayacak.”diyerek verdiği beyanatta ilçemize doğalgaz ile ilgili olarak verdiği sözü de tuttu.
    Geçtiğimiz yıl ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan'ın ilk kazmayı vurması ile başlayan  doğalgaz yapım hattı çalışmaları kaldığı yerden devam ediyor.
    ilçemizin modern, çağdaş temiz bir  ilçe durumuna gelebilmesi için ilçe halkının da uzun süredir beklediği temiz ve çevreci enerjiden yararlanabilmek adına ilçemizde doğal gaz hattının döşenmesi çalışması için Yenimahalle ve Varoş Mahalle'mizde kılavuz kanallarının kazım çalışmaları devam ediyor.
    Konu ile ilgili olarak gazetemize açıklamada bulunan ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan yaptığı açıklamasında;
    “Öncelikli olarak ilçemize ve hemşehrilerimize vermiş olduğumuz bir sözü daha tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz. ilçemizin uzun zamandır beklediği doğal gaz çalışmaları ile ilgili olarak  geçtiğimiz yıl Ekim ayında ilk kazmayı vurduk ve çalışmalara başladık.
     ilk etapta ilçemiz Yenimahalle mahallesinde başlayan ve bir süredir ara verilen doğal gaz hattı döşeme ve abone bağlama çalışmalarına devam ediyoruz. ilk etapta Yenimahalle Hastane tarafında doğalgaz döşenmeyen kısım tamamlanacak ve Varoş Mahalle'mizde Uzunköprü Caddesi'ne kadar olan kısımda şebeke döşemesi yapılacak. Yenimahalle ve Varoş Mahalle'miz doğalgaz çalışması için kılavuz kanallarının kazım çalışmaları devam ediyor. Yıllardır ilçemizin beklediği doğalgazı  daha fazla eve ulaştırmanın ve ilçemizin hava kirliliğini azaltacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Havsa'mıza ve halkımıza hayırlı olsun.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.