Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havsa Esnaf Odası'ndan Hijyen Kursu

Havsa Esnaf ve Sanatkarlar Odası, oda üyesi esnaf ve sanatkarlara ve dışarıdan hijyen sertifikasına ihtiyacı olan vatandaşlara geçtiğimiz Pazartesi ve Salı günleri Toplantı salonunda hijyen eğitimi düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2020 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2020 15:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Havsa Esnaf Odası'ndan Hijyen Kursu

Sertkan YILMAZ

    Havsa Esnaf ve Sanatkarlar Odası oda üyesi esnaf ve sanatkarlara ve dışarıdan hijyen sertifikasına ihtiyacı olan vatandaşlara hijyen eğitimi verdi.
    Havsa Esnaf ve Sanatkarlar Odası oda üyesi esnaf ve sanatkara ve dışarıdan hijyen sertifikasına ihtiyacı olan vatandaşlara geçtiğimiz Pazartesi ve Salı günü Esnaf Odası Konferans Salonu'nda kovid 19 salgını sonrasında daha da önem kazanan hijyen konusunda eğitimi düzenledi.
    Havsa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yıldırım Sain gazetemize yaptığı açıklamada; 
    “21 Temmuz 2020 günü esnaf odamızın konferans salonunda verilen hijyen eğitiminin kursiyerlere hayırlı olmasını diliyoruz. Esnaf ve sanatkârlarımızın iş yerlerindeki hizmet kalitesi ve müşteri ile esnaf sağlığını son derece ilgilendiren bu eğitimi kazandırmaktan mutluluk duyuyoruz oda üyelerimizin en kaliteli hizmeti en uygun ve hijyenik şekilde sunmaları temel arzumuzdur düzenlenen eğitimin oldukça önemli bir program olduğunu belirtmek istiyoruz çünkü insan hayatı çok önemli bizim bazen gözden kaçırdığımız küçük ayrıntılara dikkat edildiği zaman ne kadar önemli olduğunu sonradan anlayabiliyoruz bu noktada üyelerimize yönelik bu eğitim ve çalışmalarımız bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada devam edecektir.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.