Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Canlı Hayvan Pazarımız Yine Saat 00.01'de Açılacak

Her hafta kurulan ve ilçemize önemli bir hareketlilik katan Canlı Hayvan Pazarımız geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi bu hafta da gece Saat: 00.01 itibari ile açılacak.

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2020 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2020 15:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Canlı Hayvan Pazarımız Yine Saat 00.01'de Açılacak

Sertkan YILMAZ

    Kurban bayramına sayılı günler kala ilçemizde her hafta Cumartesi günü kurulan Canlı Hayvan Pazarı geçtiğimiz hafta olduğu gibi 25 Temmuz 2020 Cumartesi günü  gece saat 00.01 itibari ile açılacaktır.
    Havsa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nden gazetemize yapılan açıklamada;  “Hayvan pazarımız Cumartesi gecesi 00.01 itibarı ile açılacak olup rapor verme işlemleri sabah 8' de başlayıp, saat 12 ye kadar devam edecektir.
Pazarımıza hayvan getirecek yetiştiricilerimizin gereken tedbirleri sıkı bir şekilde almalarını istiyoruz. Pazara hayvan getirecek yetiştiricilerimizin pazar girişinde ateş ölçer ile vücut ısıları ölçülecek, vücut ısısı yüksek olan yetiştiricilerimiz pazara alınmayacaktır.
    Maske takmak ve sosyal mesafe kuralına uymak zorunludur. Maskesiz yetiştiriciler pazara alınmayacaktır. Sosyal mesafeye uymayanlar hakkında işlem yapılacaktır.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.