Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balkan,“ilçemizin Sosyal Yaşam Kalitesini Yükseltecektir”

Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, Edirne Milletvekili Fatma Aksal ile birlikte 02 Temmuz 2020 tarihinde Ankara’da gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığına sunduğu “Millet Bahçesi” projesi yapılan değerlendir-meler sonrasında kabul edildi.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2020 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2020 12:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Balkan,“ilçemizin Sosyal Yaşam Kalitesini Yükseltecektir”

Nilay YILMAZ

    Temmuz ayı başında Ankara'ya bir dizi ziyaret gerçekleştiren ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan ziyaretleri kapsamında 02 Temmuz 2020 Perşembe günü AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank'ı ziyaret etti. Başkan Balkan seçim vaatleri arasında da bulunan “ Havsa Millet Bahçesi” projesinin detaylarını anlatarak proje için destek istedi. Yapılan değerlendirme sonrasında proje Bakanlık tarafından kabul edilmiştir.
    ilçemize 43.500 m2 alana millet bahçesi yapılacak.
    ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan'ın  seçim vaatleri arasında da yer alan “millet bahçesi “projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca kabul edildi.
    Temmuz ayı başında Ankara'ya bir dizi ziyaret gerçekleştiren ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan ziyaretleri kapsamında 02 Temmuz 2020 Perşembe günü AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank'ı ziyaret etti. Başkan Balkan seçim vaatleri arasında da bulunan “Havsa Millet Bahçesi” projesinin detaylarını anlatarak proje için destek istedi.
    Bakanlık tarafından kabul edilen ve ilçemiz Cumhuriyet Mahallesi'nde 43.500 m2 lik alana yapılacak olan Millet Bahçesi ile ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan bir seçim vaadini daha yerine getiriyor.
    43.500 m2 lik alana yapılacak olan bu proje sayesinde ilçemize önemli bir sosyal yaşam alanı kazandıracaklarını kaydeden ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan gazetemize yaptığı açıklamada; “Açıkladığımız gibi Cumhuriyet Mahalle'mizde yaklaşık 43.500 m2 alana yapılacak olup, içerisinde yürüyüş yolları, dinlenme alanları, çocuk parkları, spor alanları ve yeşil alanlar olacaktır.
    Taslak projemiz Bakanlığı'mız tarafından kabul edilmiş olup, yine Bakanlığı'mız ile birlikte geliştirilecek ve gerçekleştirilecektir. Millet Bahçesi ile ilçemiz, vatandaşlarımızın yürüyüş yapıp gezebileceği, çocuklarımızın gönüllerince oynayıp spor yapabileceği, sportif ve kültürel etkinliklerin kaliteli ortamlarda uygulanacağı görsel bir alana kavuşmuş olacak. 43.500 m2 lik alana yapacağımız Millet Bahçesi yeşil dokusu ve sosyal donatıları ile ilçemizin sosyal yaşam kalitesini yükseltecektir.
    Bakanlığı'mızca yapılacak olan Millet Bahçesi Proje'mizde bizlere destek olan Çevre ve Şehircilik Bakan Y. Sn. Fatma Varank'a, Vekilimiz Sayın Fatma Aksal'a ve il Başkanımız Sayın Belgin iba'ya ilçemiz adına teşekkür ediyorum.
    Millet Bahçemiz Havsa'mıza çok yakışacak”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.