Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemiz Belediye Ekipleri Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor

ilçe halkının sağlığı, konforu ve ilçemizin genel görünümünü güzelleştirmek adına ilçemiz belediyesi ekipleri birçok koldan çalışmalarına devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2020 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2020 12:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemiz Belediye Ekipleri Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor

Sertkan YILMAZ

    ilçemiz Belediyesi ekipleri çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. ilçe halkımızın sağlığı, konforu ve ilçemizin genel görünümünü güzelleştirmek adına ilçemiz belediyesi ekipleri birkaç koldan çalışmalarına devam ediyor. 
    Çalışmalar kapsamında Yeni Mahalle'de kaldırımların sökülmesinin ardından yeni taşların döşeme çalışması, çarşıdaki kaldırımlara engelli rampası yapılması ve Varoş Mahallesi Uzunköprü caddesinde kanalizasyon ve kaldırım yenileme çalışması yapıldı.
    Kır Bahçesi Davet Salonu'nda da çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Dekoratif aydınlatma işleri, ağaç budama işleri ve sulama sistemi işlemleri tamamlandı. 
    Ayrıca Toplum Sağlığı Merkezi yetkilileri ile birlikte ilçemiz Belediyesi Zabıta ekipleri cafe ve restoranlarda dentimler gerçekleştirdi. 
    Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan; “ilçemize hizmetlerimiz aralıksız devam ediyor. ilçe halkımızın sağlığını ve konforunu geliştirmek, ilçemizde ihtiyaç duyulan eksiklikleri gidermek, ilçe halkımızın refahını yükseltmek adına olanaklar dahilinde elimizden gelen çalışmaları yapmaya gayret ediyoruz ve edeceğiz.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.