Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemiz Kaymakamı Neslihan Kısa Elazığ/Ağın ilçesine Atandı

29 Ekim 2018 tarihinde ilçemize atanarak görevine başlayan ilçemiz Kaymakamı Neslihan Kısa yaklaşık 21 aylık görev süresinin ardından 14 Temmuz 2020 tarihli Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Elazığ ili Ağın ilçesine atandı.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2020 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2020 12:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemiz Kaymakamı Neslihan Kısa Elazığ/Ağın ilçesine Atandı

Nilay YILMAZ

    2018 yılı Mülki idare Amirleri Atama Kararnamesi ile ilçemiz Kaymakamlığına atanan Neslihan Kısa, yaklaşık 21 ay ilçemizde görev yaptı. 21 aylık görev süresi boyunca gerek ilçe merkezinde gerekse köylerimizde birçok çalışmalarda bulundu. 14 Temmuz 2020 tarihli Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Elazığ ili Ağın ilçesine atanması sebebi ile ilçemize veda eden Kısa, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü programında yaptığı veda konuşmasında; 
    “Değerli mesai arkadaşlarım ve kıymetli Havsalılar,
    29 Ekim 2018 tarihinde yani bundan 21 ay önce başladığım ve büyük bir onur ile yürüttüğüm Havsa Kaymakamlığı görevimden, 14 Temmuz 2020 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Elazığ/Ağın ilçesine atanmış olmam dolayısıyla ayrılacağım. Bugün vesilesiyle sizlerle vedalaşmak, helalleşmek istedim. Görev yaptığım süre içinde omuz omuza çalıştığımız mesai arkadaşlarıma, muhtarlarıma, siyasi partilerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza ve teveccühleri ile beni aralarına kabul eden değerli Havsalı hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum. Ben herkese hakkımı helal ediyorum ve silerden de haklarınızı helal etmenizi diliyorum. Arkamda hoş bir sada bırakabilmek, hayırla ve hasretle anılabilmek temennisi ile Allah'a emanet olun.” dedi.
    BatıEkspres Gazetesi olarak Kaymakamımız Neslihan Kısa'ya yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.