Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Kaldırımlara Fidan Ekimi Öncesi Hazırlık Çalışmaları

ilçemiz Yeni Mahallede yapımı başlayan kaldırım yenileme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan yenilen kaldırımlara ekilecek olan fidanları yerinde görmek için Lüleburgaz Fidanlığını ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2020 12:36
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2020 12:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Yeni Kaldırımlara Fidan Ekimi Öncesi Hazırlık Çalışmaları

Nilay YILMAZ

    ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan Park ve Bahçeler Sorumlusu Onur Özden ile birlikte ilçemiz Yeni Mahallede döşenen kaldırımlarda peyzaj düzenlemesi için Lüleburgaz Fidanlığını ziyaret etti. 
    Ziyaret ile ilgili gazetemize açıklama yapan Başkan Balkan; “Park ve Bahçeler Sorumlumuz Onur Özden ile Lüleburgaz Fidanlık Müdürlüğü'nü ziyaret ederek kaldırımlarımızın üzerine dikeceğimiz yeni fidanlarımızı gördük.
    Geçtiğimiz günlerde kaldırım çalışmalarımız öncesinde yanlış budamadan ve yaşlanmadan kaynaklı ekolojik ömrünü tamamlayan ağaçlarımızı kaldırımlarımızdan toplamıştık.
    Kaldırım çalışmalarımızı tamamlamamızın ardından fidan yerlerimizi hazırlayarak, ağaçlarımızın ekime uygun hale geldiği Ekim-Kasım aylarında yeni fidanlarımızı dikerek kaldırımlarımıza yeşilin güzelliğini ekleyeceğiz.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.