Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Balkan Ziyaretlere ve Çalışmalara Devam Ediyor

ilçemiz Bele-diye Başkanı Av. Aydın Balkan hem ilçede hem de ilçe dışında çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bir dizi ziyaret için yine Ankara’ya giden Balkan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Sosyal Güvenlik Kurumu’nu ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2020 14:12
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2020 14:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Başkan Balkan Ziyaretlere ve Çalışmalara Devam Ediyor

Nilay YILMAZ

    Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan Ankara ziyaretlerine devam ediyor. ilçemiz ile ilgili yapılan ve yapılacak olan projeleri görüşmek üzere Ankara'da bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Balkan, AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank ve Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı ismail Yılmaz ile görüştü. 
    Ziyaretleri ile açıklamada bulunan ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan; “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'mızda Bakan Yardımcımız Sn. Fatma Varank'ı, vekilimiz Sn. Fatma Aksal ile ziyaret ederek ilçemizde devam eden ve planladığımız projeler hakkında görüş alışverişinde bulunarak, Bakanlığı'mızın desteğini talep ettik. ilçemize desteklerinden ötürü Sn. Bakanımız'a şükranlarımızı sunuyorum.
    Yine Ankara'da Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Sn. ismail Yılmaz'ı, vekilimiz Sn. Fatma Aksal ile ziyaret ederek, Belediyemiz ve Kurumumuz arasındaki mali konuların çözümü noktasında istişarelerde bulunduk.” dedi.
    Ankara ziyareti sonrasında ilçeye dönen Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, Edirne Gençlik ve Spor il Müdürü Selim Ak ile birlikte ilçemize Spor Toto desteği ile kazandırılan Basketbol Sahası'nda ve tadilatı yapılan Kapalı Spor Salonunda incelemelerde bulundular. 
    Balkan; “Spor Toto'nun desteği ile ilçemize kazandırdığımız basketbol sahamızın zemin kontrollerini ve Kapalı Spor Salonumuzun tadilatının kontrollerini il Müdürümüz Sn. Selim Ak ile yaptık. Yapıları teslim almadan önce, hatalı ve eksik işlerin tespitini yaparak düzeltmesini yaptıracağız.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.