Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“ilçemizin Beklemeye Bekletilmeye Sabrı Yok”

AK Parti Havsa il Genel Meclis Üyesi Ahmet Demircan geçtiğimiz günlerde il Genel Meclisine sunulan ve CHP ve iYi Partili üyelerin oyları ile imar komisyonuna sevk edilen iç Gümrükleme Sahası ile ilgili olarak gazetemize açıklamalarda bulundu. Demircan yaptığı açıklamasında şunları söyledi;

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2020 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2020 10:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
“ilçemizin Beklemeye Bekletilmeye Sabrı Yok”

Nilay YILMAZ

    “Öncelikle bizler ilçemize altı mahalle 22 köy hizmet vermek için bu koltukları dolduruyoruz bu makamlar gelip geçicidir baki olan hizmetlerdir
    Uzun yıllar göç veren, iş sahaları kısıtlanan ilçemize ilk defa büyük bir devlet yatırımı gelecekti. Yüzlerce kişiye iş sahası olacak bu yatırım için yıllardır bekleyen ilçemiz sonunda mutlu sona ulaşacaktı. Halkımızda takdir edecektir ki Zarbun Çiftliği diye bilinen alan uzun yıllardır bu iş için planlanmaktaydı. Ha açıldı ha açılacak derken sayın Valimizin Belediye Başkanımızın büyük çabaları ile bu noktaya gelindi. Büyük hasrette mutlu sona yaklaşılıyor.
    Bu süreçte elbette rakiplerimiz de var öncelikle Kırklareli Belediyesi anahtar teslim olarak bir proje teklif etti ama çabalarımız sonucu bu yatırımı Havsa'ya çekmeyi başarabildik. 
    Elbette ki engellemelerle karşılaşacaktık bunu çok iyi biliyorduk. Biz hiçbir zaman bir algı yaratma çabası içersinde olmadık geçen haftada iYi Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi il Genel Meclis üyeleri bu konuyu komisyona sevk etme kararı aldırdılar. Bunu söylemek bir algı yaratma çabası değildir, bu bir durum tespitidir. 
    Halkımız şunu çok iyi bilmelidir ki bu işte rakiplerimiz de vardır. Edirne bir ilçeden çok kendisini bu işe daha yakın görmektedir. Kırklareli daha önce de bahsettiğim gibi sadece arazi hibesi değil anahtar teslim bir proje sunmaktadır. Bu durumda bizim komisyonla uğraşacak vaktimiz yoktur. Bir an evvel bu projenin hayata geçirilmesi için tüm gücümüzle çalışmamız gerekmektedir. 
    ilçemizde yaşayan küçüğünden büyüğüne herkes bu arazi ile alakalı bilgi sahibidir. Kime sorarsanız buranın Havsa'nın geleceği ile ilgili önemli bir yeri olduğunu bilmektedir. Bu sebeple ilçemizde yaşayan herkes, gerçekten bu ülkeye hizmet sevdasında olan herkes konu hakkında hem bilgi hem de fikir sahibidir. Hem bu ilçede yaşayıp hem de lojistik merkezi ile ilgili bilgi sahibi olmamak akıl almaz bir durumdur. Ben şahsım olarak her Üyenin işi uzatmak için uğraşacağına inanırım da uzun yıllardır beklenen bu hizmetin ilçemize ulaşması için Havsalı üyelerin evet oyu vermesini beklerdim.  ilçemize bu denli büyük bir hizmet etme fırsatı bir daha ele geçmez. Bu hizmeti duraksatanları bekletenleri halkımızın vicdanına bırakıyorum. ilçemizin bu makus talihini yenmesinde beklemeye ve bekletilmeye hiç sabrı yoktur.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.