Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sebze-Meyve Pazarı ve Hayvan Pazarı'na Kısıtlama Düzenlemesi

Ülkemizin de içinde bulunduğu Covid-19 Pandemi süreci altında bu hafta sonu yapılacak olan YKS sınavı sebebi ile 27 ve 28 Haziran günlerinde uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Cumartesi günleri kurulan Pazarlarımızda düzenlemeler yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2020 10:00
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2020 10:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Sebze-Meyve Pazarı ve Hayvan Pazarı'na Kısıtlama Düzenlemesi

Sertkan YILMAZ

    Hafta sonu düzenlenecek olan YKS sınavı sebebi ile sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle ilçemiz sebze-meyve pazarı ve hayvan pazarı açılışları yeniden düzenlendi. Yapılan yeni düzenlemeye göre her Cumartesi günü kurulan sebze-meyve pazarı 26 Haziran 2020 Cuma günü (bugün) kurulacak. 
    Yine her Cumartesi kurulan Hayvan Pazarı ise geçtiğimiz hafta olduğu gibi Cumartesi gecesi 00.01 ile 08.00 arası açılacak.
    Havsa Belediyesi Zabıta Amiri Serkan Çibik gazetemize yaptığı açıklamada;  “Hayvan pazarımız Cumartesi gecesi 00.01 itibarı ile açılacak olup sabah saat 08.00'de kapatılacak ve sabah 09.00 itibariyle sokağa çıkma yasağı başlayacaktır. Rapor verme işlemleri sabah 6'da başlayıp, sabah 8'e kadar devam edecektir.
    Pazarımıza hayvan getirecek yetiştiricilerimizin gereken tedbirleri sıkı bir şekilde almalarını istiyoruz. Pazara hayvan getirecek yetiştiricilerimizin pazar girişinde ateş ölçer ile vücut ısıları ölçülecek, vücut ısısı yüksek olan yetiştiricilerimiz pazara alınmayacaktır. Maske takmak ve sosyal mesafe kuralına uymak zorunludur. Maskesiz yetiştiriciler pazara alınmayacaktır. Sosyal mesafeye uymayanlar hakkında işlem yapılacaktır.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.