Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçe Milli Eğitim Müdürü Özkan FiDAN'ın 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Sonu Mesajı

Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Korona Virüs önlemleri kapsamında uzaktan eğitim sürecine başlayan ilk ve orta dereceli okullarımız 19 Haziran 2020 Cuma yıl sonu tatiline girdi. ilçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan yıl sonu sebebi ile mesaj yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2020 10:12
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2020 10:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçe Milli Eğitim Müdürü Özkan FiDAN'ın 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Sonu Mesajı

Sertkan YILMAZ

    Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Korona Virüs önlemleri kapsamında uzaktan eğitim sürecine başlayan ilk ve orta dereceli okullarımız 19 Haziran 2020 Cuma yıl sonu tatiline girdi. ilçemiz Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan, yayınladığı yıl sonu mesajında;   
    “Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Covid-19) sebebi ile dünyanın birçok ülkesinde olduğu gibi bizim ülkemizde de yüz yüze eğitime ara verildi. "Uzaklaştıkça Yakınlaşıyoruz" ve "Tatil Değil Uzaktan Eğitim" sloganları ile Milli Eğitim Bakanlığımız uzaktan eğitim süreci başlattı. Bu süreçte TRT-EBA TV, EBA gibi çeşitli uygulamaları hayata geçiren bakanlığımızın çalışmaları doğrultusunda öğretmenlerimizin ve okul idarecilerinin özverili çabaları sonucunda başarılı bir şekilde uzaktan eğitim çalışmaları yürüttük. Bu çalışmalarımızın sonucunda 19 Haziran 2020 günü, 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılını tamamlamış bulunmaktayız.
Sevgili Öğrencilerimiz;
    Yaz tatilinizi verimli geçirin, eğlenin ve bol bol kitap okuyun. Sağlık kurallarına riayet ederek, kendi sağlığınızla birlikte sevdiklerinizin ve diğer insanların da sağlığını koruyun ve hep birlikte yeni eğitim öğretim yılına sağlıklı ve mutlu bir şekilde başlayalım.
    Mustafa Kemal Atatürk'ün "Birlik ve beraberlik; ölümden başka her şeyi yener." sözünde de belirttiği gibi ulus olarak birlik ve beraberliğimizin daha da güçlendiği bu dönemde, büyük fedakârlık gösteren sağlık çalışanlarımıza, vefa destek ekibinde görev alan öğretmen ve personellerimize şükranlarımı sunuyor, hep beraber öğrenci cıvıltılarının yankılanacağı yeni eğitim öğretim yılında, okullarımızda yüz yüze görüşmek dileğiyle hepinize iyi tatiller diliyorum.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.