Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Okullarımız Sınav Öncesi Dezenfekte Edildi

Milli Eğitim Bakanlığınca ülke genelinde 20 Haziran 2020 tarihinde gerçekleştirilecek olan LGS için ilçemiz okulları dezenfekte edildi.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2020 14:02
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2020 14:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Okullarımız Sınav Öncesi Dezenfekte Edildi

Sertkan YILMAZ

    20 Haziran 2020 Cumartesi günü ülke genelinde yapılacak olan LGS için ilçemiz okullardaki çalışmalar tamamlanarak tüm okullarımız dezenfekte edilerek sınava hazır hale getirildi.
    ilçemiz Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan gazetemize yaptığı açıklamada; “Tüm okullarımız, ĹGS sınavının ve mesleki çalışmalarının daha sağlıklı bir ortamda yapılması amacıyla dezenfekte edilip öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz için hazır hale getirilmiştir.
    Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi süreci sonrası öğrencilerimiz bu yıl farklı bir uygulama ile LGS'ye kendi okullarında girecekler. Sınav günü öğrencilerimizin sağlık ve hijyen kurallarına uygun bir şekilde sınav geçirmeleri için çalışmalarımızı yaptık. Okullarımız hazır hale geldi. Sınav oturma düzenleri sosyal mesafe kurallarına göre belirlendi. Sınav günü sınavın en iyi şekilde geçmesi adına tüm planlamalarımızı tamamladık. Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.