Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şeker Nalburiye iş Ortaklarıyla iftarda Buluştu

Merkezi ilçemize bağlı Abalar Köyü'nde bulunan ve ilçemizde de geçtiğimiz yıllarda açtığı şubesi ile hizmet veren Şeker Nalburiye firması 16 Haziran 2017 Cuma akşamı sektörde hizmet verdiği iş ortaklarıyla iftarda bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2017 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2017 13:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Şeker Nalburiye iş Ortaklarıyla iftarda Buluştu

Nilay YILMAZ

    ilçemiz genç esnaflarından Şeker Nalburiye firmasının yetkilisi Ali Şeker 16 Haziran 2017 Cuma Akşamı Glorıa Restauranta firmasında hizmet veren ustalarla ve hizmet verdiği iş ortaklarıyla düzenlediği iftar yemeğinde buluştu. 
    Birlik ve beraberliği pekiştirmek ve Ramazan ayından en iyi şekilde faydalanmak için  kurumlar ve firmalar geleneksel olarak iftar yemeği düzenliyorlar.ilçemiz esnaflarından Şeker Nalburiye bu yıl ilk defa bünyesinde müşterilere hizmet veren ustalarına iftar yemeği verdi.
    iftar programını geleneksel hale getirmek istediklerini belirten Firma yetkilisi Ali şeker,” iş ortaklarımız dediğimiz ve ekmeğimizi paylaştığımız ustalarımızla  iftar yemeğini güzel bir havada gerçekleştirdik. Davetimize icabet ederek bu muhteşem tablonun oluşmasına vesile olan tüm sevenlerimize ve sevdiklerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz iftar yemeğimizi geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz. Allah'ımdan tekrarını nasip etmesini diliyorum” dedi.
    iftar yemeği programı hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.