Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemiz Kaldırımları Yenileniyor

ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan'ın seçim vaatleri arasında yer alan kaldırımların yenilenmesi çalışmaları başladı. Yaklaşık 30 yıl önce yapılmış olan ve şuan kullanımı zor ve eski olan ilçemiz kaldırımları yenileniyor. Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan “Mazeret üretmeden iş üreteceğiz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2020 13:50
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2020 13:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemiz Kaldırımları Yenileniyor

Nilay YILMAZ

    Yaklaşık 30 yıl önce yapılmış olan ve şuan kullanımı zor ve eski olan ilçemiz kaldırımları yenileniyor.
    ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan'ın seçim vaatleri içerisinde bulunan ilçe kaldırımlarının yenilenmesi çalışmaları geçtiğimiz günlerde başladı.
    ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan konu ile ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada;
    “Mahallerimizde uzun yıllardır kaldırım çalışması yapılmamıştı. Bizlerde seçim döneminde kaldırım çalışmaları yapacağımızı vaat etmiştik.ilçemizde belki 25 sene belkide daha da önceleri yapılmış eski bozuk yürünemez halde maalesef ilçemize yakışmayan kaldırımlarımız mevcut. Bizler bugün inşallah kaldırım çalışmalarımıza başlıyoruz. Ayrıca bozuk olan sokak yollarımızın çalışmalarına da Gazdaş çalışmalarının ardından başlayacağız.
    Önümüzdeki ay Gazdaşın planlaması dahilinde gaz şebekesi döşeme işlemi tekrar başlayacak. Ara yollarımız ve ana yolumuz tekrar kazılacak. Bizlerde yapacağımız yollar tekrar zarar görmesin düşüncesi ile Gazdaş’ın çalışmaları ardından öncelikle geçen yıl kazılan ana ve ara yolumuzu yapacağız. Gaz şebekesi döşendikçe toprağın çökmesinin ardından yol çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tabi burada kaynaklarımızı etkin kullanmak hem yapacağımız yolların bozulmaması için bu çalışma planını yaptık. Kaldırım çalışmalarımızı da dikkatli bir şekilde yapacağız.
    Bir yandan dere ıslah çalışmamız, bir yandan kır düğün salonumuzun çalışmaları sürerken kaldırım çalışmalarımıza da bugün başlamış bulunuyoruz. Mazeret üretmeden inşallah iş üreteceğiz. Özlenen beklenen Havsa'mızı sizlerle birlikte inşa edeceğiz. Yaptığımız çalışmalarımızın ilçemize hayırlı olmasını diliyor, göstermiş olduğunuz sabır için şimdiden teşekkür ediyorum.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.