Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiftçilerimiz Buğday Hasadı için Hazırlıklara Başladı

Yeni sezon buğday hasadı başladı. Gözü gibi baktıkları buğday tarlalarının hasadı için çiftçilerimiz hazırlıklarına başladılar. Havsa Ziraat Odası Başkanı Bülent Uzel çiftçilerimize bol ve bereketli bir hasat sezonu dileyerek gazetemize açıklamada bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2020 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2020 10:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Çiftçilerimiz Buğday Hasadı için Hazırlıklara Başladı

Nilay YILMAZ

    Çiftçilerimiz gözü gibi baktıkları buğday tarlalarının hasadı için hazırlıklarına başladılar. Havsa Ziraat Odası Başkanı Bülent Uzel çiftçilerimize bol ve bereketli bir hasat sezonu dileyerek gazetemize açıklamada bulundu.
    Havsa Ziraat Odası Başkanı Bülent Uzel gazetemize yaptığı açıklamada; “Ülkemizin ve dünyanın salgınla mücadele ettiği bu günlerde tarımsal üretimin de nekadar önemli olduğu bir kez daha anlaşıldı.
    ilçemiz ve köylerimizde tarımın olmazsa olmazı buğday tarlaları hasada hazırlanıyor. Diğer yandan çiftçilerimiz ayçiçeği işçiliğini tamamlamak üzere inşallah verimin iyi olmasını temenni ediyorum.
    Çiftçilerimiz önümüzdeki günlerde buğday hasadına başlayacaklar. Şuan çiftçilerimiz buğday hasadı için hazırlıklarını yapıyorlar.
    Son yağmurlar özellikle ayçiçeklerine çok iyi geldi. Buğdaylarda da tane doldurmaya faydası oldu. Bölgesel olarak yağışların verime etkisi olacaktır. Önümüzdeki bir hafta içerisinde buğdayda verim daha da belirgin olacaktır. inşallah beklentimizin üzerinde çiftçimizin yüzünü güldürecek verimlerimiz olur.
Çiftçilerimize bol bereketli bol kazançlı sağlıklı bir hasat olmasını diliyorum.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.