Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DSi Bölge Müdürü Erdinç Kuran'ı Ziyaret Ettiler

ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan AK Parti Edirne il Başkanı Belgin iba ve AK Parti Havsa ilçe Başkanı Haluk Savaştürk geçtiğimiz günlerde DSi Bölge Müdürü Erdinç Kuran'ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Belediye ve DSi işbirliği değerlendirildi.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2020 10:47
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2020 10:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
DSi Bölge Müdürü Erdinç Kuran'ı Ziyaret Ettiler

Nilay YILMAZ

    ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan AK Parti Edirne il Başkanı Belgin iba ve AK Parti Havsa ilçe Başkanı Haluk Savaştürk geçtiğimiz günlerde DSi Bölge Müdürü Erdinç Kuran'ı makamında ziyaret ettiler.
    ilçemiz dere ıslah ve temizleme çalışmalarında belediye ve DSi işbirliği çalışmaların düzgün ve hızlı ilerlemesine faydalı olduğunu belirtren ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan gazetemize yaptığı açıklamada; 
    “il Başkanımız Sayın Belgin iba ve ilçe Başkanımız Sayın Haluk Savaştürk ile DSi Bölge Müdürü Sayın Erdinç Kuran'ı ziyaret ederek deremizde DSi ile birlikte yaptığımız temizleme ve düzenleme çalışmamızı değerlendirdik. Havsa Deremiz ile ilgili çalışmalarımızı yine aynı işbirliği içerisinde devam ettirerek ilçemizin dere ile ilgili sıkıntılarını çözmüş olacağız.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.