Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Normalleşme Sürecinde ilk Toplantımız Haftaya”

iyi Parti Havsa ilçe Teşkilatı Corona Virüs pandemisi sürecinde kapanan kapılarını 01 Haziran 2020 Pazartesi günü itibarı ile yeniden açtı.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2020 10:41
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2020 10:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
“Normalleşme Sürecinde ilk Toplantımız Haftaya”

Sertkan YILMAZ

    Korona virüs salgını nedeniyle kapılarını ziyarete kapatan iyi Parti Havsa ilçe Teşkilatı yeni normalleşme adımları ile birlikte  kapılarını tekrar açtı. Yeni normal dönemde ilk toplantılarının önümüzdeki hafta içi olacağını belirten Hasan Aktaş gazetemize açıklamada bulundu.
    iyi Parti Havsa ilçe Başkanı Hasan Aktaş gazetemize yaptığı açıklamada; “Tüm dünyada ve ülkemizde yaşanan pandemik dönem dolayısıyla yaklaşık 2,5 aydır uzak kaldığımız parti binamız ve arkadaşlarımızla tekrar buluşmuş olmanın heyecanını yaşıyoruz. Ülke genelinde atmış olduğu normalleşme adımlarıyla bizde parti binamızı 1 Haziran Pazartesi günü itibari ile açtık. Normalleşme sürecinde ilk toplantımızı önümüzdeki hafta içi yapacağız.
    Dünyayı ve ülkemizi etkileyen pandemi (Covid-19) sürecinde sorumluluklarını bilerek hareket eden ilçemiz ve köylerindeki değerli halkımızın sağduyulu davranışlarına, insanımıza reva görülen çağdaş norm'lardaki değer ve uygulamalarıyla sürecin huzurlu, güvenli ve sağlık açısından verimli geçmesine büyük katkıları bulunan başta ilçe Kaymakamımız Sayın Neslihan Kısa'ya ilçe Emniyet Müdürümüz Sayın Sercan Altınorak ve ilçe Jandarma Bölük Komutanımız Sayın Ömer Çıngı'ya teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz. Ayrıca bu süreçte fedakarca görev yapan tüm sağlık çalışanlarımıza da canı gönülden teşekkürlerimizi iletiyoruz.”
 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.