Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havsa Kızılay Şubesi'nden iftar Yemeği

Türk Kızılayı Havsa şubesi tarafından 11 ayın sultanı Ramazan ayı dolasıyla15 Haziran 2017 Perşembe günü Havsa Belediyesi yazlık düğün salonu'nda iftar yemeği verildi.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2017 13:22
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2017 13:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Havsa Kızılay Şubesi'nden iftar Yemeği

Sertkan YILMAZ

    iftar yemeğine, ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman, Jan Böl. Kom. J. Yüzbaşı Hasan Murat Çakar, Emniyet Müdürü Yasin Dikmetaş, Belediye Başkan Vekili Remzi Karlatlı,Edirne ve Uzunköprü Kızılay Şubesi yönetimi,ilçemiz Mahalle ve Köy Muhtarları, Daire Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları ve vatandaşların katılımı vardı.
    Türk Kızılayı Havsa Şube Başkanı Ahmet Yavaşça 15 Haziran 2017 Perşembe günü verilen iftar yemeğinde yaptığı konuşmasında,”Ramazan ayı bereket ayıdır. Düzenlediğimiz iftar yemeğimize katılım gösteren herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.
    ilçemiz Kızılay Şube Başkanı Ahmet Yavaşça 2017 yılında Ramazan ayında ilçemiz Kızılay Şubesinin yapmış olduğu yardımları ve icraatları değerlendirdi.
    Ahmet Yavaşça konu ile ilgili olarak gazetemize yaptığı yazılı açıklamada, “Havsa Kızılay Şube Başkanlığı Olarak Ramazan ayında yardıma muhtaç kişilere giyim yardımı ayakkabı ve mont olarak yapılmış olup 336 kutu kuşbaşı kavurma,336 kutu kıyma 100 adet gıda kolisi ile ihtiyaç sahiplerine yardım yapıldı. 
    ilçemizde bu güne kadar çok sayıda  kan bağışı kampanyası düzenlenmiştir. Düzenlemiş olan kan bağışı kampanyasına halkımızın göstermiş olduğu duyarlılığa ve düzenleyen kurum ve kuruluşlara Havsa Kızılay Şubesi olarak teşekkürlerimizi sunarız.
    Vatandaşlarımızın ve kurumları-mızın yardımlarıyla çalışmalarımız 2017 yılı içerisinde de daha geniş kapsamlı olarak devam edecektir.
    Ayrıca ilçemizde Milli Egemenlik Parkında 20 Haziran 2017 Salı günü Saat.16.00 ile 24:00 saatleri arasında Kan Bağışı Kampanyası yapılacaktır.
    Türk Kızılayı Havsa Şube Başkanlığı olarak tüm kan bağışçısı vatanlarımızı bekliyoruz.Vatandaşlarımızın Kan Bağışına duyarlı olmasını rica ediyoruz.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.