Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan iba ilçemiz ve Köylerini Ziyaret Etti

AK Parti Edirne il Başkanı Belgin iba 06 Haziran 2020 Cumartesi günü gönül seferberliği kapsamında başlatmış olduğu ziyaretleri kapsamında ilçemizi ve köylerini ziyaret etti. iba ilçemizde ve köylerinde vatandaşlar ve köy muhtarları ile bir araya gelerek sohbet etti.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2020 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2020 11:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Başkan iba ilçemiz ve Köylerini Ziyaret Etti

Nilay YILMAZ

    AK Parti Edirne il Başkanı Belgin iba, geçtiğimiz Cumartesi günü ilçemizi ve ilçemize bağlı köyleri ziyaret etti.
    AK Parti Edirne il Başkanı Belgin iba 06 Haziran 2020 Cumartesi günü gönül seferberliği kapsamında başlatmış olduğu ziyaretleri kapsamında  ilçemizi ve köylerini ziyaret etti. 
    AK Parti Edirne  il Başkanı Belgin iba ilçemize yaptığı ziyaretler kapsamında ilk olarak ilçemizde her Cumartesi günü kurulan Havsa Sebze ve Meyve Pazarını ziyaret etti.
    ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan; “il Başkanımız Sayın Belgin iba, ilçe Başkanımız Sayın Haluk Savaştürk, il Genel Meclis Üyemiz Sayın Ahmet Demircan, Mec-lis Üyelerimiz, il ve ilçe Yönetim Kurulu üyelerimiz ile pazaryerimizi ziyaret ederek pazarcı esnafımıza hayırlı işler diledik hemşerilerimiz ile sohbet ettik, sıkıntılarını dinledik ve taleplerini aldık.
    Hem Belediyemiz, hem il ve ilçe Yönetimimiz halkımızla her zaman iç içe, gönül gönüle olmaya devam ediyoruz, devam edeceğiz.”dedi.
    AK Parti Edirne il Başkanı Belgin iba, AK Parti ilçe Başkanı Haluk Savaştürk, AK Parti il Genel Meclis Üyesi Ahmet Demircan ve partililer daha sonra ilçemize bağlı Söğütlüdere Köyünü ziyaret ettiler.
    Köy Muhtarı Gürbüz Öztürk ve vatandaşlar ile bir araya gelen iba ve partililer burada köy halkının istek, talep ve sorunları hakkında istişarelerde bulundular.
    AK Parti Edirne il Başkanı Belgin iba, AK Parti ilçe Başkanı Haluk Savaştürk, AK Parti il Genel Meclis Üyesi Ahmet Demircan ve partililer daha sonra ilçemize bağlı Habiller Köyünü ziyaret ederek köy muhtarı Muammer Fidan ve köy sakinleri ile bir araya gelerek ihtiyaç ve talepleri dinlediler. AK Parti il Başkanı iba, “Notlarımızı aldık. Dere ıslah çalışması önceliğimiz olacak.”dedi.
    AK Parti Edirne il Başkanı Belgin iba ve partililer Habiller Köyü ziyaretinin ardından ilçemize bağlı Hasköy Köyü'nü ziyaret ederek köy muhtarı Cihan Akkaya ve vatandaşların ihtiyaç ve talepleri dinlediler.
    ilçemiz köyleri ziyareti kapsamında AK Parti Edirne il Başkanı Belgin iba, AK Parti ilçe Başkanı Haluk Savaştürk, AK Parti il Genel Meclis Üyesi Ahmet Demircan ve partililer  ilçemize bağlı Osmanlı Köyü'nü ziyaret ettiler.
    Köy muhtarı Arif Aykaç tarafından karşılanan iba ve partililer vatandaşlar ile sohbet edip talep ve isteklerini dinlediler. Osmanlı Otağ Köy Cazibe Merkezi yapımının hızla devam ettiğini belirten iba daha sonra ilçemize bağlı Kuzucu Köyü'nü ziyaret etti. Köy Muhtarı Ergun Kan ve vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Edirne  il Başkanı Belgin iba, AK Parti ilçe Başkanı Haluk Savaştürk, AK Parti il Genel Meclis Üyesi Ahmet Demircan ve partililer daha sonra Şerbettar Köyünü ziyaret ettiler.
    Köy muhtarı Hüsamettin Sevilmiş, köyün ihtiyaç ve taleplerini Başkan iba'ya iletti. Talepler ile ilgili olarak gerekli notları alan AK Parti Edirne il Başkanı iba daha sonra ilçemize bağlı Çukurköy ve Bakışlar Köyü'nü ziyaret etti. Çukurköy Köy Muhtarı Fevzi Atlı ve vatandaşlarla sohbet  eden iba  Bakışlar Köy Muhtarı Hüzeyin Fidan ve köy halkının istek ve taleplerini dinledi.
    AK Parti Edirne il Başkanı Belgin iba, AK Parti ilçe Başkanı Haluk Savaştürk, AK Parti il Genel Meclis Üyesi Ahmet Demircan ve partililer  06 Haziran 2020 Cumartesi günü ilçemiz köylerine yaptıkları ziyaret kapsamında ilçemize bağlı Tahal ve Kulubalık Köylerini ziyaret ettiler. Tahal Köy Muhtarı ibrahim Erman köyün ihtiyaç ve taleplerini Başkan iba'ya iletti. 
    Koronavirüs salgını sonrası il Başkanı Belgin iba ile birlikte ilçe ve köylerimizde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirten AK Parti Havsa ilçe Başkanı Haluk Savaştürk, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile Başkanımız Belgin iba Hanımefendi ile birlikte gönül seferberliği kapsamında çalışmalarımıza başladık. AK Parti teşkilatları olarak her zaman sahada ve vatandaşlarımızın yanındayız. Vatandaşımızın derdi bizim derdimizdir. Vatandaşımızın en iyi hizmeti alması ve partimizin başarısı için birlik ve beraberlik içerisinde, kaldığımız yerden çalışmaya yoğun bir şekilde devam edeceğiz. Bu cumartesi günü ziyaret edemediğimiz diğer köylerimizi de önümüzdeki hafta ziyaret edeceğiz.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.