Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemiz Pazarında Salgın Tedbirleri Devam Ediyor

ilçemizde her Cumartesi günü kurulan ve vatandaşların yoğun olduğu Havsa sebze ve meyve pazarında geçtiğimiz Cumartesi günü de Belediye ekiplerince kontrollü geçişler ve denetlemeler devam ediyor

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2020 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2020 11:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemiz Pazarında Salgın Tedbirleri Devam Ediyor

Sertkan YILMAZ

    ilçemizde her Cumartesi günü kurulan sebze meyve pazarımızda korona virüs salgını ile mücadele kapsamında alınan tedbirler uygulanmaya devam ediliyor.
    ilçemizde her Cumartesi günü kurulan ve vatandaşların yoğun olduğu Havsa sebze ve meyve pazarında geçtiğimiz Cumartesi günü de Belediye ekiplerince kontrollü geçişler ve denetlemeler devam etti.
    ilçemiz Belediyesi her cumartesi vatandaşların yoğun olarak bir araya geldiği sebze meyve pazarı girişinde ateş ölçümü yapmaya ve salgın ile mücadele kapsamında tedbirler almaya devam etti.
    Yapılan kontroller sırasında bir vatandaşın ateşinin yüksek çıkması sebebi ile ilçe hastanesinde kontrolleri yapılarak salgınla ilgili herhangi bir belirti çıkmaması üzerine taburcu edildi.
    ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, “Pazaryerinde kontrollü geçişler ve salgın tedbirlerimiz devam ediyor. Denetimlerimizde yüksek ateşi olduğunu tespit ettiğimiz bir vatandaşımızı kontrol amaçlı ambulans ile hastaneye nakil ettik.
    Salgın tedbirleri ile pazaryerimizdeki kontrollerimiz ve düzenlemelerimiz devam ediyor. Bir vatandaşımızda yüksek ateş tespit etmemizin ardından, tedbir amaçlı hastanemiz ile irtibata geçip ambulans talep ettik ve kontrolleri yapıldı. Çok şükür ki, kendisinde salgınla ilgili herhangi bir belirti çıkmaması üzerine taburcu edildi. Hemşerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.