Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havsa Deresindeki Çalışmaları Değerlendirdiler

ilçemiz Bele-diye Başkanı Av. Aydın Balkan ve Havsa Ziraat Odası Genel Sekreteri Taner Bozkurt, geçtiğimiz yıllarda yağışın yoğun olduğu kış aylarında özellikle ilçemiz sanayi esnafının büyük sıkıntılar yaşamasına sebep olan Havsa Deresinde devam eden temizleme ve ıslah çalışmalarını yerinde incelediler.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2020 11:31
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2020 11:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Havsa Deresindeki Çalışmaları Değerlendirdiler

Nilay YILMAZ

    Geçtiğimiz senelerde özellikle yağışın bol olduğu kış aylarında ilçemiz sanayi esnafının büyük sıkıntılar yaşamasına sebep olan Havsa Deresinde çalışmalar devam ediyor.
    Havsa Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan ve Havsa Ziraat Odası Genel Sekreteri Taner Bozkurt Havsa Deresinde yapılan çalışmaları incelediler.
    ilçemiz deresini önemseyen ve çalışmaları bizzat yerinde takip eden ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan gazetemize yaptığı açıklamada; 
    Ziraat Odası Genel Sekreteri Sayın Taner Bozkurt ile, DSi ile yaptığımız dere temizleme çalışmamızı inceledik. Çalışmada mahsülümüze zarar vermemek için azami gayret gösteriyoruz.
    Biraz sabredersek, çalışma sonunda deremizin yatağını temizlemiş ve taşkın riskini aza indirmiş olacağız. Böylece hem ilçe merkezimiz, hem de tarımsal alanımız taşkın riskinden korunacak.
    Geçtiğimiz günlerde ilçemiz dere ıslah ve temizleme çalışmalarının ardından dere kenarında yol açma çalışmalarına da başladık. 
    Hem deremizin çevre görünüm temizliği hem de yapacağımız dere kenarı peyzaj çalışması ve Kır Bahçesi Davet Salonumuz için tamamlayıcı bir çalışma yapacağız.
    Bu çalışmada DSi’nin 1 kanal açma makinası, 1 ekskavatör makinası, 1 dozer ve 2 kamyonu ile belediyemiz 2 kazıcı-yükleyici makinası ve 2 kamyonu çalışmaktadır. DSi Müdürü Sayın Erdinç Kuran’a desteklerinden dolayı şükranlarımi sunuyorum”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.