Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AGD Havsa Şubesi iftar Yemeği Düzenledi

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Havsa Şubesi tarafından 11 ayın Sultanı Ramazan ayı dolayısıyla geçtiğimiz haftalarda Havsa Belediyesi yazlık düğün Salonu'nda iftar yemeği verildi.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2017 13:18
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2017 13:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
AGD  Havsa Şubesi iftar Yemeği Düzenledi

Sertkan YILMAZ

    AGD Şubesi'nin düzenlemiş olduğu iftar programına , Belediye Başkan V. Tufan Baş, ilçemiz Belediyesi Meclis Üyesi ibrahim Domurcuk,Edirne Şubesi tanıtım ve medya komisyonu başkanı Abbas Tekin,Havsa AGD başkanı Erdem Durkaya, AGD Mali ve idari işler Başkanı Talat Toptaş, ilçemiz müftü V. Fatih Taş, Edirne Üniversite Komisyonu öğrencileri, AGD yönetim kurulu, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşların katılımları  vardı.
    Edirne Şubesi tanıtım ve medya komisyonu başkanı Abbas Tekin selamlama konuşmasının ardından Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Havsa Şubesi'nin düzenlemiş olduğu  iftar yemeği ilçemiz müftü V. Fatih Taş tarafından edilen dualarla sona erdi.
    AGD Mali ve idari işler Başkanı Talat Toptaş gazetemize yaptığı yazılı açıklamada,” iftar programı için Havsa Yazlık düğün Salonu'nu bize tahsis eden ilçemiz Belediye Başkanı Sayın Oğuz Tekin'e  ve iftarımıza destek olan tüm katılımcılara AGD yönetimi olarak teşekkürlerimizi sunarız. Havsa AGD Şubesi olarak yaptığımız hizmetlerle her geçen gün halkımızın teveccühünü  kazanıyoruz. Katılımcıların ilgi ve destekleriyle bundaki sonraki çalışmalarımızda da özveriyle  devam edeceğiz. Amacımız milli ve manevi değerlerine sahip imanlı, ahlaklı vatansever bir gençlik yetiştirmek.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.