Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemizde Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı

ilçemizde 20 Mayıs 2020 Çarşamba akşamı ilçemiz Kilim Mensucat alanında henüz bilinmeyen nedenlerle çıkan yangın Havsa Belediyesi itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2020 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2020 14:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemizde Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı

Nilay YILMAZ

    ilçemizde 20 Mayıs 2020 Çarşamba akşamı çıkan yangın kontrol altına alındı.
    ilçemizde Cumhuriyet Mahallesi Kilim Mensucat Fabrikası arazisinde 20 Mayıs 2020 Çarşamba günü iftar saatlerinde çıkan yangın kontrol altına alındı.
    ilçemizde faaliyet gösteren Kilim Mensucat Fabrikası arazisi üzerinde bulunan ve fabrikadan çıkan belirli bir alanda tutulan pamuk atığının bilinmeyen bir sebeple tutuşması sonucu yangın meydana geldi.
    Havsa Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek sabaha kadar süren yangın söndürme çalışmalarının ardından yangın kontrol altına alındı.
    Yangın sebebi ile başta ilçemiz Cumhuriyet Mahallesi olmak üzere tüm ilçede duman etkili oldu.
    20 Mayıs 2020 Çarşamba günü iftar saatinde meydana gelen yangın ile ilgili olarak ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan; “Çarşamba akşam iftar saatlerinde, Cumhuriyet Mahallesi Kilim Mensucat Fabrikamız'ın arazisi üzerinde bulunan, fabrikadan çıkan ve belli bir bölgede tutulan pamuk atığının bilinmeyen bir sebeple yanması sonrası itfaiye birimimiz yangına müdahale ederek sabaha kadar söndürme çalışmalarına devam etmiş ve yangın kontrol altına almıştır.
    Yangının çıktığı saatlerde özellikle Cumhuriyet Mahallemizde görülen ve tüm ilçede hissedilen duman tabakasının nedeni bu yangın olup, yangının eski çöplüğümüz ile bir ilgisi bulunmamaktadır. ilçemize ve Kilim Mensucat Fabrikamıza geçmiş olsun.”dedi.
    

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.