Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

14 Günlük Zorunlu Karantina Uygulanacak

Korona Virüs önlemleri kapsamında ilçemiz ve köylerine il dışından gelecek olan vatandaşlara 14 günlük zorunlu karantina uygulanacak.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2020 13:52
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2020 13:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
14 Günlük Zorunlu Karantina Uygulanacak

Sertkan YILMAZ

    ilçemiz ve köylerine il dışından gelecek olan vatandaşlara 14 günlük zorunlu karantina uygulanacak.
    Ülkemiz genelinde normalleşme adımlarının atıldığı bu günlerde, seyahat kısıtlaması getirilen büyükşehirlerin bazılarının son alınan kararla birlikte kısıtlama kapsamı dışında bırakılması üzerine Edirne'ye bağlı ilçelerde koronavirüs tedbirleri kapsamında kritik kararlar alınmaya başlandı.
    Edirne ili dışından gelecek olan vatandaşlara yönelik “14 Günlük Zorunlu Karantina” uygulanacak.
    ilçemiz Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada; “il dışından ilçemiz merkezi ve köylerine gelecek olan vatandaşlarımıza 28 Mart 2020 tarihli ilçe Hıfzısıhha Kurulu kararı gereği,14 gün süre ile ikametten ayrılmadan karantinada kalmaları hususu tebliğ edilecek, kolluk ekiplerimiz ve sağlık birimlerimiz tarafından karantinaya uyup uymadıkları hususu günlük olarak takip edilecektir.
    28 Mart 2020 tarihinden bu yana devam etmekte olan söz konusu karantina uygulamasına muhalefet edenlere,karantina kurallarına uymayanlara ve il dışından ilçemiz merkezi ve köylerine geldiğini bildirmeyenlere idari para cezası uygulanacaktır.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.