Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemiz Kaymakamlığı Korona Virüsle Mücadeleye Devam Ediyor

ilçemiz Kaymakamlığı tarafından tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan korona virüs salgını ile mücadele çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2020 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2020 13:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemiz Kaymakamlığı Korona Virüsle Mücadeleye Devam Ediyor

Sertkan YILMAZ

    Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan korona virüs (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında ilçemiz Kaymakamlığı tarafından çalışmalar devam ediyor.
    Edirne Valisi Ekrem Canalp'in talimatları ve ilçemiz Kaymakamı Neslihan Kısa'nın koordinasyonunda Korona Virüs salgınını önlemek için sahada dezenfekte çalışmaları, maske dağıtımı ve ilçemiz köylerinin temizliği, bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor.
    ilçemiz Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada; “Sayın Valimiz Ekrem Canalp'in talimatları Kaymakamımız Sayın Neslihan Kısa'nın koordinasyonunda Koronavirüs (Covid-19) salgınını önlemek için ilçemiz köylerinde dezenfekte çalışmaları hergün Kaymakamlığımızca kurulan ilaçlama ekibi tarafından yapılmaktadır. Ayrıca maske dağıtımı, köylerin temizliği,bakım ve onarım çalışmaları devam etmektedir. Ayrıca vatandaşlarımızın Korona virüs salgını hakkında bilgilendirme anonsları devam etmektedir.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.