Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri ilçemizi Ziyaret Etti

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül geçtiğimiz Perşembe günü ilçemizi ziyaret ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2020 13:41
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2020 13:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri ilçemizi Ziyaret Etti

Nilay YILMAZ

    AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül ile AK Parti Tekirdağ il Başkanı Mestan Özcan ve AK Parti Edirne il Başkanı Belgin iba, 14 Mayıs 2020 Perşembe günü ilçemizi ziyaret ettiler.
    AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül ile AK Parti Tekirdağ il Başkanı Mestan Özcan ve AK Parti Edirne il Başkanı Belgin iba, ziyaretleri kapsamında AK Parti Havsa ilçe Başkanlığını ve ilçemiz Belediyesini ziyaret ettiler.
    14 Mayıs 2020 Perşembe günü gerçekleşen ziyarette heyeti, AK Parti ilçe Başkanı Haluk Savaştürk, Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer karşıladı.
    Ziyarette ülke ve bölgemiz gündemiyle ilgili istişarede bulunulurken, AK Parti ilçe Başkanı Haluk Savaştürk ziyaretten ötürü teşekkürlerini iletti.
    AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül ile AK Parti Tekirdağ il Başkanı Mestan Özcan ve AK Parti Edirne il Başkanı Belgin iba ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan'ı makamında ziyaret ettiler.
    Ziyarette ilçemiz Belediye Başkanlığı'nın projeleri, işbirliği içinde yapılacak ve yürütülecek çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.
    ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ak Parti il Başkanımız Belgin iba, AK Parti Tekirdağ Milletvekillerimiz Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül ile AK Parti Tekirdağ il Başkanımız Mestan Özcan Belediye'mizde bizleri ziyaret ettiler.ilçemizdeki çalışmalarımızı kendileri ile paylaşıp fikir alışverişinde bulunduk. Nazik ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkür ederim.ilçemiz, Trakya'mız ve Ülkemiz için el birliği ile çalışmaya devam ediyoruz.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.