Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemizin ilk Kır Düğün Salonu

ilçemizde düğün salonumuzun hemen arkası halı sahamızın da hemen yanında 1000 m2'nin üzerinde bir alan içerisinde kır bahçesi düğün salonu projesini hayata geçiren ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, “1000 m2'nin üzerinde bir alana gerektiğinde konser veya balo gibi diğer etkinliklerinde yapılabileceği Havsa’ya yakışan bir kır bahçesi tarzında davet salonu yapacağız.” dedi.’

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2020 14:33
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2020 14:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemizin ilk Kır Düğün Salonu

Nilay YILMAZ

    Havsa Belediyesi ekiplerince ilçemizin ilk kır düğün salonu için çalışmalar başladı.
    Geçtiğimiz hafta başlayan ilçemiz dere çevresinde peyzaj çalışmaları devam ederken ilçemiz Belediyesi tarafından  ilçemizin ilk kır düğün salonu içinde çalışmalar başladı.
    Havsa Belediyesi ekiplerince ilçemiz dere çevresinde peyzaj ve düzenleme çalışmaları geçtiğimiz günlerde başladı. Peyzaj çalışmaları devam ederken ilçemizde eksikliği hissedilen kır düğün salonunun yapımına başlandı.ilçemizin ilk kır düğün salonu olma özelliğini taşıyan Düğün salonu yapılacak olan ilk düğün organizasyonu için Belediye ekiplerince hızla hazırlanıyor.
    ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan gazetemize yaptığı açıklamada;
    “Geçtiğimiz günlerde deremizin çevre düzenlemesine ve peyzaj çalışmalarına başladık ve burada çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Bugünde ilçemizde eksikliği hissedilen kır düğün salonunun yapımına başladık. Ekiplerimiz kır düğün salonun bir an önce faaliyete geçmesi için yoğun bir şekilde çalışıyorlar.içinde bulunduğumuz salgın sebebi ile ertelenen düğünlerimiz önümüzdeki aylarda inşallah yapılacak. Hemşehrilerimizin bu süreçte yaşanacak yoğunluk sebebi ile mağdur olmamaları için düğün salonumuzun hemen arkası halı sahamızın da hemen yanına kır düğün salonumuzu yapmaya başladık. Havsamıza yeni 2020 yılına yakışır bir kır bahçesi düğün salonu yapacağız. Arka tarafınada çocuklarımızın oynayabileceği bir park yapacağız.inşallah Haziran ayı sonuna kadar kır bahçesi düğün salonumuzu tamamlamayı planlıyoruz. ilçemize halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.