Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaymakam Kısa, Şehit Annelerini Unutmadı

Geçtiğimiz Pazar günü kutlanan Anneler Günü’nde ilçemiz Kaymakamı Neslihan Kısa, Şehit Annelerini unutmadı. Kısa, beraberindeki heyet ile birlikte Anneler Günü dolayısıyla ilçemiz ve köylerindeki şehit ailelerini ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2020 14:18
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2020 14:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Kaymakam Kısa, Şehit Annelerini Unutmadı

Nilay YILMAZ

    ilçemiz Kaymakamı Neslihan Kısa, beraberindeki heyet ile birlikte Anneler Günü dolayısıyla ilçemiz ve köylerindeki şehit ailelerini ziyaret etti.
    Geçtiğimiz Pazar günü Anneler Günü dolayısıyla ilçemiz Kaymakamı Neslihan Kısa şehit annlerini unutmayarak  beraberindeki heyet ile birlikte ilçemizde ve köylerinde şehit ailelerini ziyaret etti.
    ilçemiz Kaymakamı Neslihan Kısa, ilçe Jandarma Komutanı Ömer Çıngı ve ilçe Emniyet Müdür V. Sercan Altınorak, ile birlikte şehit annelerini bu anlamlı günde yalnız bırakmayarak ziyaret etti.
    ilçemiz Kaymakamı Neslihan Kısa, ilçe Jandarma Komutanı Ömer Çıngı ve ilçe Emniyet Müdür V. Sercan Altınorak, Anneler Günü nedeniyle Azatlı Köyü Şehit P. Onb. Engin Gavak annesi Fethiye, Necatiye Köyü Şehit Uzm. Çavuş Engin Şahin'in annesi Hatice, Şehit P. Çvş Ayhan Orak'ın annesi Saniye, Şehit P. Onb. Tacettin Sobacı'nın annesi Hatice, Şehit Jan. Onb. Hakan Şeker annesi Esna, Şehit Jan. Er Oktay Deveci annesi Saadet ve Şehit Jan. Er Ruşit Akıncı'nın annesi Emine Hanımları ikametinde ziyaret ederek Anneler Gününü kutladı.
    Yeni tip korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında şehit ailelerini evlerinin kapılarında ziyaret ederek hal ve hatırlarını soran ilçemiz Kaymakamı Neslihan Kısa ,şehit annelerine çiçek ve çeşitli hediyeler takdim etti. Korona virüs salgını ile mücadele edilen süreçte  şehit ailelerini ziyaret ederek onların bu anlamlı gününe katkı sağlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden ilçemiz Kaymakamı Neslihan Kısa, başta şehit ve gazi aileleri olmak üzere tüm annelerin anneler gününü kutladığını ifade etti. 
 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.