Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Berber ve Kuaförler Açılarak Hizmete Başladılar

Yaklaşık 50 gün aradan sonra kapılarını müşterilerine açtılar.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2020 13:57
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2020 13:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Berber ve Kuaförler Açılarak Hizmete Başladılar

Sertkan YILMAZ

    ilçemizdeki berber ve kuaförler 50 gün kapalı kaldıktan sonra 11 Mayıs 2020 Pazartesi günü(dün) açılarak hizmet vermeye başladılar.
    Ülkemizde korona virüs salgını tedbirleri kapsamında iş yerlerine yönelik ilk kapatma kararı 16 Mart'ta uygulamaya konuldu. Bu tarih itibarıyla tiyatro, gösteri merkezi, konser salonu, birahane, kahvehane, yüzme havuzu, spor merkezi ve saunalar kapatıldı. 21 Mart 2020 tarihi itibari ile de lokanta, restoran, berber, kuaför, güzellik merkezleri, alış-veriş merkezleri (AVM) ve mağazalar kapatılmıştı.
    Yaklaşık 50 gün kapalı kaldıktan sonra tüm hazırlıklarını tamamlayan ilçemiz berber ve kuaförleri 11 Mayıs 2020 Pazartesi günü (dün) açılarak ilçemiz halkına hizmet vermeye başladılar.
    Geçtiğimiz Cuma günü ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan AK Parti Edirne il Başkanı Belgin iba ile birlikte ilçemizde faaliyet gösteren berber ve kuaförlere belediye olarak hazırladıkları hijyet paketlerini teslim etti.
    BatıEkspres gazetesi olarak ilçemizde faaliyet gösteren tüm berber ve kuaför esnafımıza sağlıklı ve bereketli günler dileriz.
 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.