Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yılın ilk Buğdayı Demircan Gübreye

ilçemizde yeni hasat sezonunun ilk buğdayı 15 Haziran 2017 Perşembe günü (dün) Demircan Gübre ve Tarım Ürün.Tic.Ltd.Şti'ne getirildi.

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2017 12:56
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2017 12:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Yılın ilk Buğdayı Demircan Gübreye

Nilay YILMAZ

    ilçemiz Söğütlüdere Köyünden Tur-gay Ozan tarafından 4.500 kg Buğday 1050.00 Tl sembolik fiyatla Demircan Gübre ve Tarım Ürün.Tic.Ltd.Şti'ye teslim edildi.
    Sezonun ilk buğdayını geçtiğimiz aylarda yapımı tamamlanan Demircan Gübre ve Tarım Ürün.Tic.Ltd.Şti'ne ait depeolarına teslim alan firma sahibi Ahmet Demircan yap-tığı açıklamada, “2016-2017 hasat sezonunun ilk ürünü ilçemiz Söğütlüdere Köyü çiftçilerinden Turgay Ozan tarafından  4.500 kg buğday 1050.00 Tl sembolik fiyatla  satın alındı. 
    Sezonun bu ilk buğdayının bizim için ayrıca geçtiğimiz aylarda faaliyete geçirdiği-miz depomuzun da ilk buğdayı olması açısından önemli.Yıllardır hizmet verdiğimiz çiftçilerimiz için 2017 sezonu başında hazırlıklarımızı tamamladık. Çiftçimize daha hızlı hizmet vermek ve kolaylık sağlamak adına bu yıl Havsa' da içerisinde kantar da bulunan yeni depomuzu faaliyete geçirdik.
    Çiftçimiz Turgay Ozan'ın bizi tercih etmesiyle yeni depomuza sezonun ilk mahsulü buğdayını koymuş olduk. Kendisini nezdinde yeni hasat sezonunun tüm üreticilerimize hayırlı olmasını diliyoruz.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.