Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Havsa'dan 'Evde Kal, Sağlıklı Kal' Çağrısı

CHP Havsa ilçe Başkanı Hüseyin Özden, ülke çapında Corona Virüse karşı alınan tedbirler kapsamında ‘Evde Kal’ çağrısına hep birlikte uymalıyız dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2020 10:06
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2020 10:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
CHP Havsa'dan 'Evde Kal, Sağlıklı Kal' Çağrısı

Sertkan YILMAZ

    Cumhuriyet Halk Partisi Havsa ilçe Başkanlığı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının yayılmaması için vatandaşlara, 'evde kal, sağlıklı kal' çağrısında bulundu.
    Cumhuriyet Halk Partisi Havsa ilçe Başkanı Hüseyin Özden gazetemize yaptığı açıklamada; "Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Hepimiz birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. Şimdi çağrılara uyalım. Hepimizin sağlığı için evde kalalım. 65 yaş ve üstü vatandaşlarımızla kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımız başta olmak üzere Ülkemizde de can kaybına yol açan ve günden güne hızla artan Koronavirus enfeksiyonundan korunmak ve yayılmasını önlemek için "evde kal" çağrısına uymak hepimizin sorumluluğudur.65 yaş ve üzeri büyüklerimize ve gerekmedikçe dışarıya çıkmayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Büyük bir özveriyle çalışan sağlık çalışanlarımıza yapacağımız en büyük destek de zorunlu olmadıkça evde kalmaktır. Bu dönemde evde kal, sağlıklı kal. Hayat eve sığar. Herkese sağlıklı bir gelecek temenni eder, saygılar sunarım" dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.