Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tufan Baş'tan Edirne Kent Müzesi'ne Bir Kıymetli Eser Daha

ilçemiz Belediye Meclis Üyesi Tufan Baş Edirne Kent Müzesi'nde sergilenmek üzere bir kıymetli eseri daha Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a teslim etti.

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2017 12:54
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2017 12:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Tufan Baş'tan Edirne Kent Müzesi'ne Bir Kıymetli Eser Daha

Sertkan YILMAZ

    Edirne'nin kahraman evladı Çanakkale Şehidi Yüzbaşı Yusuf Kenan Efendi ile ilgili ayrıntılı bir dosya ve Edirne Kent Müzesi'nde sergilenmek üzere Edirne postalarında kullanılmış Osmanlı Dönemi'ne ait kurşun mühür Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a teslim edildi. 
    Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ilçemiz Belediye Meclis Üyesi Tufan Baş tarafından teslim edilen kıymetli belgeler ile ilgili olarak , “Çanakkale Şehidi Edirneli Yüzbaşı Yusuf Kenan Efendi ile ilgili ayrıntılı bir dosyayı ve Edirne Kent Müzesi'nde sergilenmek üzere Edirne postalarında kullanılmış Osmanlı Dönemi'ne ait kurşun mühürü, Havsa Belediye Meclis Üyemiz Tufan Baş'tan teslim aldık. Kendisine teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi.
    Havsa Belediye Meclis Üyesi Tufa Baş,gazetemize yaptığı açıklamada “Edirneli Kahraman evladımız Çanakkale Şehidi Yüzbaşı Yusuf Kenan Efendi ile ilgili ayrıntılı bir dosyayı, ve kent müzemiz için Osmanlı Dönemi Edirne Postalarında kullanılmış kurşun mühürü Edirne Belediye Başkanımız Recep Gürkan  Bey'e teslim ettim.”dedi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.