Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hasan Aktaş, “Bu Dönemde En Güvenli Yer Eviniz”

iyi Parti Havsa ilçe Başkanı Hasan Aktaş, "Bu dönemde en güvenli yer eviniz” diyerek özellikle yaşlılara evde kalın uyarısında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2020 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2020 11:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Hasan Aktaş, “Bu Dönemde En Güvenli Yer Eviniz”

Sertkan YILMAZ

iyi Parti Havsa  ilçe Başkanı Hasan Aktaş, gazetemize yaptığı açıklamada; 
    "Ülkemizde de can kaybına yol açan ve günden güne hızla artan Koronavirus enfeksiyonundan korunmak ve yayılmasını önlemek için "evde kal" çağrısına uymak hepimizin sorumluluğudur.
    Bu amaçla yayınladığımız iç genelge ile hastalıkla mücadele kapsamında teşkilatlarımızdan tüm toplantı faaliyetleri ertelenmiş olup, il ve ilçe teşkilatlarımızda acil ve zaruri hallerde hizmet vermek için sadece çalışanlar ve bir nöbetçi yönetici bulundurulmaktadır. Bu süre zarfında vatandaşlarımıza duyurulan "evde kal tavsiyesine uymalarının kendileri ailesi yakınları ve toplum sağlığı açısından önem arz etmektedir.
    Tüm insanlığı etkileyen bu salgın hastalığa karşı mücadele eden sağlık çalışanlarımızın yürüttüğü fedakâr çalışmalara toplum olarak işbirliği ve katkı koyarak bu sağlık sorunu başarı ile aşılması için özellikle yaşlılarımızın evlerinde kalmaları önemlidir. Bu dönemde en güvenli yer eviniz. Herkese sağlıklı ve iYI gelecek temenni eder, saygılar sunarım" dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.