Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Balkan'dan Belediye Kiracılarına Müjde

ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, ülkemizde görülen Corona Virüs salgını riskini önleme kapsamında işyerlerini kapatan Belediye kiracılarına, kiraların 2 ay ertelendiğini duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2020 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2020 10:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Başkan Balkan'dan Belediye Kiracılarına Müjde

Nilay YILMAZ

    ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan corona virüs tedbirleri kapsamında ilçemize faaliyetlerini durduran belediye kiracılarına kiraların 2 ay ertelendiğini duyurdu. 
    Ülkemizde de günden güne vakaların artması ile corona virüs tedbirleri kapsamında ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan tedbirleri kapsamında ilçemizde faaliyetlerini durduran belediye kiracılarına kiraların 2 ay ertelendiğini duyurdu. 
    ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan yaptığı açıklamada; “içişleri Bakanlığımızın Genelgesi ile 16.03.2020 tarihinden itibaren faaliyetlerine geçici bir süre ara verilen, belediyemiz dükkanlarında kiracı olarak bulunan kiracılarımızın, Mart ve Nisan ayı kira bedellerinin 2 Ay süre ile ertelenmesine karar verildi. içinde bulunduğumuz bu günlerde dayanışma ile bu süreci birlikte atlatacağız.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.