Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alışverişlerini ilçemiz Belediyesi Yapacak

Corona Virüs salgınının önüne geçilmesi kapsamında ülke genelinde 21 Mart 2020 Cumartesi gecesi Saat: 00.00 itibarı ile 65 yaş üstü ve kronik hastalıkları olan vatandaşların sokağa çıkmalarına kısıtlama getirildi. Kısıtlama nedeni ile dışarıya çıkamayan ve ihtiyacını karşılayamayacak olan vatandaşların ihtiyaç ve alışverişleri ilçemiz belediye ekipleri tarafından gerçekleştirilecek.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2020 10:55
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2020 10:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Alışverişlerini ilçemiz Belediyesi Yapacak

Sertkan YILMAZ

    Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan karar ile sokağa çıkmalarına kısıtlama getirilen vatandaşların alışverişlerini ilçemiz Belediyesi  yapacak.
    ilçemizde yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında 65 yaş ve kronik hastalıkları olan vatandaşların sokağa çıkmalarına kısıtlama getirilmesinin ardından, vatandaşların ihtiyaç ve alışverişleri ilçemiz belediye ekipleri tarafından gerçekleştirlecek.
    ilçemizde kimsesi bulunmayan ve koronavirüs sebebi ile dışarıya çıkamayan vatandaşlara ilçemiz belediyesi ekipleri yardımcı oluyor.
    ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan yaptığı açıklamada; “65 yaş ve üzeri ayrıca kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımızın dışarıya çıkmaları sınırlandırılmıştır. Bu zor süreçte ilk günden beri yanınızda olduk. Elimizden geldiğince hızlı karar almaya tedbirleri etkin bir şekilde uygulamaya çalıştık ve çalışıyoruz. Havsa Belediyesi olarak yine siz kıymetli hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Evden çıkması sınırlandırılan büyüklerimiz ve hastalarımız için talepleri dahilinde eczane ve market alışverişlerini belediye olarak saat:09.00 ile 16.00 arasında sizin adınıza biz yapacağız. Bizlere 0284 336 1009 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.
    22 Mart 2020 tarihli içişleri Bakanlığı kararı ile tüm il ve ilçelerde Vefa Sosyal Destek iletişim Grubu oluşturularak dışarı çıkması sınırlandırılan vatandaşlarımızın Bakanlığın belirlemiş olduğu ülke çapında geçerli 112 acil servis hattını arayarak ihtiyaçları karşılanacaktır. Bu zor günleri de hep birlikte dayanışma ile atlatacağız. Daha güzel yarınlar için sadece biraz sabır bizler yanınızdayız.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.