Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde Sade Tören

Tüm Dünya’yı etkisi altına alan ve ülkemizde de görülen yeni tip Corona Virüsü (COVID-19) salgını tedbirleri nedeni ile birçok yerde olduğu gibi ilçemizde de ‘18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde 18 Mart 2020 Çarşamba günü asgari katılım ile sade bir tören düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2020 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2020 12:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde Sade Tören

Sertkan YILMAZ

    Ülkemiz ve Dünya tarihinde bir dönüm noktası olan 18 Mart Çanakkale Zaferi, Kurtuluş Savaşı'nın kazanılmasına zemin hazırlayan bir azmin mücadelesidir. Tarihin seyrini değiştiren Çanakkale Zaferi, Milletimizin hiçbir zaman ödün vermediği bağımsızlık ve onuruna düşkünlüğünün bir simgesi olduğu gibi, tüm dünyanın örnek aldığı, eşi benzeri olmayan bir kahramanlık destanıdır.
    Bu büyük zaferin onurunu ve gururunu yaşadığımız '18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi günü'nün 105'nci Yıldönümü'nde ilçemizde sade bir tören düzenlendi. 
    içişleri Bakanlığı tarafından yeni tip Corona Virüs salgınını önlemek için alınan tedbirler kapsamında ilçemizde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı çerçevesinde 18 Mart 2020 Çarşamba Pazartesi Günü saat 10.30'da Atatürk Anıtı'nda sade bir tören düzenlendi. 
    Törene,  ilçemiz Kaymakamı Neslihan Kısa, ilçe Jandarma Komutanı J. Teğ. Ömer Çıngı, ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, ilçe Emniyet Müdür Vekili Fatih Nazif Özbay,  Daire Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Protokol üyelerinin katılımları vardı.
    Atatürk Anıtındaki törende protokol sırasına göre ilçe Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı Çelenklerinin sunulmasının ardından Saygı Duruşu yapıldı istiklal Marşı'nın okunması ile program tamamlandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.