Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Engin, “ÖTV indiriminin Uzatılması ile Piyasalarda Hareketlilik Devam Ediyor”

Hükümet tarafından 2017 yılının şubat ayında başlatılan ÖTV indirimi, 30 Nisan'da tekrar uzatılmasıyla Eylül ayına kadar devam edecek. Beyaz eşyadan mobilyaya geniş bir yelpazede ÖTV indiriminin Eylül ayına kadar devam edecek olması yaz döneminde evlenecek ve evini yenileyecek vatandaşın da yüzünü güldürmeye devam edecek.

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2017 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2017 12:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Engin, “ÖTV indiriminin Uzatılması ile  Piyasalarda Hareketlilik Devam Ediyor”

Sertkan YILMAZ

    ilçemizde uzun yıllardır esnaflık yapan Babaeski'ye açmış olduğu Bellona mağazasının ardından geçtiğimiz dönemlerde beyaz eşya sektörüne de ilçemize açtığı Vestel mağazası ile giren Engin Mobilya'nın Sahibi Özer Engin ÖTV indiriminin Eylül ayına kadar uzatılması ile ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada, “ÖTV indiriminin uzatılması ile piyasalarda hareketlilik devam ediyor.
    Ülke olarak ekonomik açıdan zor günler geçirdik ve hala  geçiriyoruz. Ancak bazen yapılan kampanyalar, desteklemeler piyasaları canlandırmak adına önem arz ediyor. Şu dönemde de devletimizin parekende sektöründe başlatmış olduğu ÖTV indirimlerinin uzatılmasının piyasalara olumlu yansıyacağı düşüncesindeyim. ÖTV indirimi sektör için çok faydalı oldu. Çeyiz sezonu başlıyor. Bu sezonda da bir hareketlenme olacak. Yaz aylarında düğünlerin artması ile yeni evlenecek çiftlerin ve evini yenileyecek vatandaşlarımız için ÖTV indiriminin Eylül ayına kadar uzatılması avantaj sağlayacak ve piyasaları hareketlendirecektir. Yapılan bu indirimler vatandaşın cebine yansıdı ve yansımaya devam ediyor.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.