Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Corona Virüs Nikahları da Değiştirdi

ilçemiz Belesiyesi tarafından alınan karar doğrultusunda, ilçemizde yapılacak olan Nikah törenlerine sadece gelin, damat ve 2 şahit katılabilecek, herhangi bir davetli salona kabul edilmeyecek.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2020 12:02
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2020 12:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Corona Virüs Nikahları da Değiştirdi

Nilay YILMAZ

    içişleri Bakanlığı genelgesi uyarınca yeni tip Corona Virüs (Covid-19) salgını nedeniyle bazı işletmelerin faaliyetleri 16 Mart itibarıyla geçici süreyle durdurulurken, düğün salonları da bu tedbirler kapsamında kapatıldı. 
    ilçemiz Belediyesi de bu genelge kapsamında, nikah törenlerine bir dizi düzenleme getirdi ve ilçemizde yapılacak nikah törenlerine corona virüs önlemleri çerçevesinde davetli kısıtlaması getirildi.
    Tüm dünyada etkisini gün geçtikçe artıran corona virüs salgınına karşı önlemler ve tedbirler artarak devam ediyor. ilçemiz Belediyesi, yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamında davetlilerin katılımıyla gerçekleştirilen nikah törenlerine yeni bir düzenleme getirerek nikah işleminin sadece gelin, damat ve 2 şahidin katılımıyla yapma kararı aldı. Bu düzenleme kapsamında Nikah törenlerine gelin, damat ve 2 şahidin haricinde davetli kabul edilmeyecek.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.