Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP'den 23 Nisan Resim Şiir Beste Yarışması

Cumhuriyet Halk Partisi, Milli Egemenlik Mücadelesinin 100. Yılı olması dolayısı ile 23 Nisan 2020 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ödül töreninin gerçekleştirileceği “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Atatürk, Milli Egemenlik ve Demokrasi” konulu resim, şiir ve beste yarışması düzenliyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2020 11:49
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2020 11:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
CHP'den 23 Nisan Resim Şiir Beste Yarışması

Sertkan YILMAZ

    Cumhuriyet Halk Partisi Havsa ilçe Başkanı Hüseyin Özden, CHP olarak Milli Egemenlik Mücadelesinin 100. Yılında, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Atatürk, Milli Egemenlik ve Demokrasi” konulu resim, şiir ve beste yarışması yapılacağını bildirdi.
    CHP Havsa ilçe Başkanı Hüseyin Özden gazetemize yaptığı açıklamada, beste yarışmasının çocuklar ve büyükler kategorileri olmak üzere iki ayrı dalda gerçekleştirileceğini belirterek, “Eserler, 27 Mart 2020 saat 17.00'ye kadar CHP Genel Merkezine elden, kargo veya posta yoluyla teslim edilebilecek. Dereceye girenler ise 6 Nisan 2020'de ilan edilecek. Resim, şiir ve beste yarışmasında dereceye giren ilk üç eser sahibi ile “Beste Yarışması Büyükler Kategorisi'nde” dereceye giren ilk üç eser sahibine para ödülü verilecek. Ödüller 23 Nisan 2020'de düzenlenecek törenle eser sahiplerine teslim edilecek. Başvuruların ücretsiz olduğu yarışmanın detaylı bilgilerine ve yarışma şartnamesine '23nisan.chp.org.tr' internet sitesinden ulaşılabilecek” dedi..
    Özden, CHP'nin 23 Nisan konulu resim, şiir ve beste yarışmasına tüm çocukları katılmaya davet ettiği açıklamasında, şunları söyledi:
    “Egemenliğimizin 100'üncü yılında çocuklarımızın gözünden Cumhuriyet ve kazanımlarına dair hayallerini görmek istiyoruz. Resimlerinde, şiirlerinde, bestelerinde Cumhuriyete bakışlarını, özlemini, duygularını kısacası onlara bırakmamız gereken dünyayı onların gözünden görmek, hissetmek için çocuklarımızın eserlerini bekliyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak Milli Egemenlik mücadelesinin 100. yılında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında çocuklarımız için '20 Bin Lira Ödüllü Resim, Şiir, Beste', büyükler için '50 Bin Lira Ödüllü Beste' yarışması düzenliyoruz. Son katılım: 27 Mart 2020 Başvuru: 23nisan.chp.org.tr”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.